Női kézi: csapattársa segített az ájult olimpiai bajnok norvégon

Vágólapra másolva!
2015.01.26. 13:53
Ijesztő pillanatokat élt át a múlt hét elején Camilla Herrem, a nagybányai női kézilabdacsapat olimpiai, világ- és háromszoros Európa-bajnok norvég légiósa. A román bajnokságban is nagyüzemben zajlanak a találkozók, heti kétmeccses ritmusban, és Herrem az egyik idegenbeli fellépést követő éjszaka rosszul lett a szállodában.

„Felébredtem az éjszaka közepén, mert erőteljes hasi fájásaim voltak, ezért kimentem a fürdőszobába. Hirtelen nagyon gyengének éreztem magam, és hányingerem lett, de nem jött ki belőlem semmi, viszont egy pillanatra megszédültem” – emlékezett vissza a történésekre a szélső, aki ezután visszaindult a szobájába, ám az ajtóban elájult. A következő emléke az, hogy fehérorosz szobatársa, Anasztaszija Lobacs ébresztgeti az arcát ütögetve.

„Borzasztó volt, nem emlékszem rá, hogy korábban valaha is elájultam volna. Lobacs az én védőangyalom” – tette hozzá Herrem.

Lobacs mentőt hívott hozzá, a kórházban pedig kiderült, hogy bakteriális fertőzés okozta a rosszullétet. Antibiotikumot kapott, és néhány nap pihenés után a napokban megkezdhette a könnyített edzéseket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik