Női kézi: Bulatovics 14 ezer euróért és egy Audiért jönne?

Vágólapra másolva!
2013.04.27. 13:13
null
A Pro Sport szerint már biztos Bulatovics<br />Győrbe igazolása (Fotó: Pro Sport)
Miközben a Nemzeti Sport Online tegnap arról számolt be, hogy a román Valceától már biztosan távozó Katarina Bulatovics jó eséllyel vagy a Vardar Szkopje vagy a Győri Audi ETO játékosa lesz, több külföldi forrás is arról ír, hogy az átlövő már elkötelezte magát a magyar csapathoz. A román Pro Sport a játékos fizetését is megírta, akinek a menedzsmentje azonban határozottan cáfol.

Tegnapi cikkünket követően előbb a handball-planet.com kézilabdás szakportál számolt be arról, hogy Katarina Bulatovics már biztosan Győrben folytatja pályafutását, ma pedig a román Pro Sport jelent meg azzal a címlappal, hogy az átlövő a Valceától már biztosan a magyar bajnokhoz igazol.

A román lap azt is tudni véli, hogy a montenegrói klasszis havi 14 ezer eurót (4 millió 231 ezer forint) fog keresni Győrben és ha a csapat trófeát nyer (arról nem írnak, hogy ez alatt bajnoki címet vagy BL-győzelmet kell-e érteni), akkor egy luxus Audival is gazdagodik a szerződése végén.

Bulatovics egyik menedzsere megkeresésünkre cáfolt a híreket.

„Hülyeség az egész. Nem igaz az, amit a Pro Sport és a handball-planet.com ír. Tegnap óta semmi sem változott, ahogy azt a Nemzeti Sport Online-nak elmondtam, továbbra is több csapattal tárgyalunk. A szerződésére vonatkozó részletek is puszta találgatások, ugyanis még csak nem is arról szól a Győr ajánlata, mint ami megjelent” – nyilatkozta újbóli megkeresésünkre a SportConcept menedzseriroda részéről Farkas Mátyás, aki arról már korábban beszélt, hogy jelen állás szerint a Győr és a Szkopje a két fő esélyese a Bulatovicsért folyó versenynek.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik