Női kézi BL: tovább halogatja a Fradi óvási ügyét az EHF

Vágólapra másolva!
2014.09.30. 11:43
A jelek szerint az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) elszánta magát, hogy a lehető legtovább húzza az időt az FTC-Rail Cargo Hungaria óvásának ügyében, és el kell ismerni, eddig profin teszi a dolgát.

Mint ismeretes, a Fradi a bő egy héttel ezelőtti Bajnokok Ligája-selejtező után óvott, mivel ellenfele, a német HC Leipzig az utolsó másodpercben, a találkozó végét jelző dudaszót követően esett góllal egyenlített, majd jutott tovább hétméteresekkel. Az EHF először megkísérelte elhazudni a Fradi óvását, majd miután megkapta a mérkőzés EHF-delegátusa által aláírt papírt arról, hogy az valóban értesült az óvásról, a szervezet mégis befogadta az FTC keresetét, amelynek tárgyalását a hibát eleve elkövető delegátus hatáskörébe utalta, ő pedig tökéletesen elégedett volt saját munkásságával – egyből fellebbezett is az FTC.

Történt mindez a múlt pénteken (bár az egész folyamatra saját szabályzata szerint három napot ad magának az EHF), majd hétfőn a bécsi székhelyű szervezet arról értesítette a Fradit és a Leipziget egyaránt, hogy kedden este hat óráig várnak minden dokumentumot, amelyet a felek még csatolni óhajtanak az ügyhöz.

Így aztán megint eltelik két nap döntés nélkül, miközben két és fél hét múlva mindenképp elkezdődik a BL-sorozat – kérdéses, hogy kikkel a mezőnyben. Szerdán talán okosabbak leszünk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik