Női kézi BL: Szűcsék nyertek, a Hypo simán kikapott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.17. 20:41
Megkezdődtek a női kézilabda Bajnokok Ligája 2014–2015-ös kiírásának csoportküzdelmei. Az első játéknapon a két gólt szerző Szűcs Gabriellát foglalkoztató Baia Mare ötgólos győzelmet aratott a Lublin felett, míg a szünetben még csak háromgólos hátrányban lévő Hypo tizenkét góllal kapott ki a Krim Ljubljanától.

A 38-szoros osztrák bajnok Hypo Niederösterreich az első félidőben jól tartotta magát a Krim Ljubljana otthonában, a második játékrészben azonban a szlovén együttes magasabb sebességi fokozatra kapcsolt, s összességében sima győzelmet aratott. A vendégek a szünet után mindössze nyolc gólt szereztek, amivel esélyük sem volt a meccs megnyerésére. A Hypo színeiben Léránt Vivien három gólig jutott.Hypo Niederösterreich az első félidőben jól tartotta magát a Krim Ljubljana otthonában, a második játékrészben azonban a szlovén együttes magasabb sebességi fokozatra kapcsolt, s összességében sima győzelmet aratott. A vendégek a szünet után mindössze nyolc gólt szereztek, amivel esélyük sem volt a meccs megnyerésére. A Hypo színeiben Léránt Vivien három gólig jutott.

A Szűcs Gabriellát is bevető HCM Baia Mare ha nem is könnyedén, de a papírformának megfelelően legyőzte hazai közönség előtt a lengyel Lublint. A házigazdák magyar játékosa kétszer volt eredményes az öt góllal megnyert találkozón.

NŐI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 1. FORDULÓ
A-CSOPORT
Krim Ljubljana (szlovén)–Hypo (osztrák) 32–20
(15–12)
Legjobb dobók:
Bajramoska 8, Mavsar 4, ill. Acimovic 4, Goricanec 4

D-CSOPORT
HCM Baia Mare (román)–Lublin (lengyel) 30–25
(16–12)
Ld: Do Nascimento 6, Elisei 4, Buceschi 4, ill. Kocela 6, Gega 5, Malek 5

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik