Női kézi BL: Most volt a legjobb a védekezés és a hangulat - Lekics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.05. 10:10
Andrea Lekics szerint a Vardar Szkopje védekezése döntött a Győri Audi ETO ellen a női kézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntő első felvonásán. A korábbi győri játékos a hatgólos macedón sikerrel záruló összecsapás után kiemelte azt is, mennyit számított a szurkolók biztatása.

„Kiváló meccset játszottunk, nagyon jól működött a védekezésünk, talán most a legjobban a szezon során. Az eredmény is mutatja, hogy nem kaptunk sok gólt, a hatgólos különbség pedig biztató a visszavágóra. Úgy kell készülnünk a jövő heti meccsre, mintha nulla nulláról indulnánk. Nem akarok közhelyeket puffogtatni, de a védekezésünknek ugyanilyen hatékonyan kell működnie, ha sikeresek akarunk lenni. A szurkolók fantasztikus atmoszférát teremtettek, most volt a legjobb hangulat a csarnokban" – mondta a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón a négy gólig jutó Andrea Lekics.Andrea Lekics.

Mint ismert, a visszavágót április 11-én 16.30 órakor rendezik Győrben, és az ETO-nak jelentős formajavuláson kell átmennie, ha ott akar lenni a budapesti négyes döntőben.

A női csapat meccsére is megtelt a Vardar csarnoka
A női csapat meccsére is megtelt a Vardar csarnoka

 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik