Női kézi BL: „Mindkét csapat ott van a final four kapujában”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.06. 10:03
Mint beszámoltunk róla, a címvédő CSM Bucuresti lesz az FTC-Rail Cargo Hungaria ellenfele a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A román klubnál komolyan veszik a felkészülést a párharcra, amelyet az dönthet el, hogy melyik csapat lesz képes jobban elviselni a nyomást.

„Intenzíven készülünk a pénteki mérkőzésre, minden percet kihasználunk – mondta Per Johansson, a CSM Bucuresti vezetőedzője a Digi Sportnak. – A lányok is nagyon komolyan veszik a felkészülést, rengeteg edzést és taktikai értekezletet beiktattunk. Habár nincs olyan sok időnk, bízunk benne, hogy elég lesz. Mindenki tudja, hogy borzasztóan nehéz lesz a Ferencváros ellen, a játékosaim azonban tapasztaltak klub- és válogatottszinten egyaránt, így felkészülten várjuk ezt a fontos összecsapást.”Per Johansson, a CSM Bucuresti vezetőedzője a Digi Sportnak. – A lányok is nagyon komolyan veszik a felkészülést, rengeteg edzést és taktikai értekezletet beiktattunk. Habár nincs olyan sok időnk, bízunk benne, hogy elég lesz. Mindenki tudja, hogy borzasztóan nehéz lesz a Ferencváros ellen, a játékosaim azonban tapasztaltak klub- és válogatottszinten egyaránt, így felkészülten várjuk ezt a fontos összecsapást.”

„Ezen a szinten már nem tudod meglepni az ellenfeled, ezért több erőre, fegyelemre és szenvedélyre van szükség. Bár a Ferencváros ellen játszunk, csak rajtunk múlik, mire leszünk képesek. A magyarok jó formában vannak, a legutóbbi eredményeik bizalomra adhatnak nekik okot, mi viszont nem félünk tőlük. Mindkét csapat ott van a final four kapujában, amelyik elbírja a nyomást, az léphet be rajta” – vélekedett a 47 esztendős szakember.

NŐI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
NEGYEDDÖNTŐ

Április 7., 19.00: CSM Bucuresti (román)–FTC-RAIL CARGO HUNGARIA
Április 15., 16.45: FTC-RAIL CARGO HUNGARIA–CSM Bucuresti (román)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik