Női kézi: BL-győztes átlövőt igazolt a Fehérvár KC

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.26. 14:37
null
Jelena Gorgijevszka már a Fehérvár KC-t erősíti (Fotó: cornexikezilabda.hu)
A Fehérvár KC női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását Jelena Gorgijevszka, a macedón válogatott 25 éves jobbátlövője.

Jelena Gorgijevszka már 22 évesen BL-győztes lett a Buducsnoszt Podgorica színeiben, a montenegrói csapatból 2014-ben igazolt a HCM Baia Maréba. A nagybányaiaknál nem váltak be a számításai.

„Nem éreztem jól magam Nagybányán – nyilatkozta Gorgijevszka a fehérvári klub honlapjának. – 2014 nyarán szerződtem oda, az első évben minden rendben volt, ám tavaly tavasszal a Dinamo Volgograd ellen kiestünk a BL negyeddöntőjében, nem jutottunk a final fourba, amit nem vettek jó néven a klub vezetői. A bajnoki döntőt is elveszítettük a bukarestiekkel szemben. Az ősszel már keveset játszottam, valamint nagy összeggel tartoznak nekem, ezért döntöttem a váltás mellett.”

Nagybányáról Vácra vezetett az útja, ám a Duna-parti csapatban csak egy bajnokit játszott – a Békéscsaba–Vác mérkőzésen hat gólt szerzett –, a szlovén edző, Uros Bregar távozása után ő is elhagyta a klubot.

„A szerződésem a szezon végéig szól, de remélem, úgy sikerül ez a pár hónap, hogy a nyáron hosszabbítunk” – mondta a fehérváriak új szerzeménye.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik