Női kézi BL: Görbicz Anita volt a hétvége egyik sztárja

Vágólapra másolva!
2018.04.16. 10:34
null
Görbicz Anita tizenegy gólt dobott a Buducsnosztnak (Fotó: Török Attila)
Nem történt meglepetés Buducsnoszt Podgorica elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóján, a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata kettős győzelemmel jutott be a final fourba. A címvédő kiemelkedő teljesítményt nyújtott, így várható volt, hogy néhány játékosa bekerül a forduló legjobbjai közé.

 

A hétvégi négy mérkőzést figyelembe véve bekerült a forduló három sztárja közé Görbicz Anita, aki tizenegy gólt szerzett a Buducsnoszt ellen, tíz heteséből kilencet belőtt, és akadt két akciógólja is. Rajta kívül az EHF még a Ferencváros ellen ismét kiemelkedően védő rosztovi kapus, Anna Szedojkina, illetve a Midtjylland nyártól már Győrben játszó norvég klasszisa, Veronica Kristiansen érdemelt külön említést.

A legnagyobb gólok között Görbicz Anita bal felső sarkos hetese az ötödik helyen végzett, ennél is előkelőbb helyet kapott a ferencvárosi Hornyák Dóra átlövése, amelyet a második legszebbnek választottak. A győzelem Veronica Kristiansené lett.

A legnagyobb védéseknél a Győri Audi ETO norvég klasszisa, Kari Alvik Grimsbö az ötödik helyet érdemelte ki, a legszebbnek a Midtjylland svéd kapusa, Jessica Ryde bravúrját látták a szakértők.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik