Női kézi BL: a győri szurkolók eléneklik a Himnuszt Böhn házánál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.07. 12:53
Mint tegnap beszámoltunk róla, több száz győri szurkoló lesz jelen a Larvik és az ETO női kézilabda Bajnokok Ligája-középdöntős meccsén (20 óra, Tv: Digi Sport 1, élőben az NSO-n). A magyar drukkerek ajándékokat is átadnak a vasárnapra virradóra elhunyt Karl Erik Böhn családjának. A megemlékezésről a Kisalföld közölt további részleteket.

„Az eredeti tervek szerint a reptéren találkoztunk volna a Sandefjordban lakó Karl Erik Böhn családjával, hogy pár apróságot, aláírt sálakat juttassanak el KEB-hez, mielőbbi felépülését segítve ezzel is. Karl Erik sajnálatos halála miatt a tervünk sajnos módosult és immár a részvétről szólnak majd az üzenetek. Egyeztettünk Karl Erik húgával, Vigdisszel, s a reptérről egyenesen KEB házához megyünk, ahol mécseseket gyújtunk, több magyar sálat, ETO-sálat, más magyar kézilabdaklubok sáljait is otthagyjuk méltó emlékként. Azt talán nem tudják olyan sokan, de Böhn megtanulta a Himnusz szövegét és kérte, hogy fordítsák le neki, mit is énekel, így a válogatott meccsek előtt azt teljes átéléssel tudta énekelni a lányokkal együtt. Természetesnek érezzük, hogy a Himnuszt közösen elénekeljük a háza előtt az ő tiszteletére. Biztosak vagyunk benne, hogy fentről boldogan kapcsolódik be majd az éneklésbe..." – fogalmazott Vízi Tamás vezérszurkoló a kisalfold.hu-nak.kisalfold.hu-nak.

Nemcsak győri kézilabdás ereklyék kerülnek majd emlékként Karl Erik Böhn családjához, szinte valamennyi kézis szurkolótábor csatlakozott a felhíváshoz, s mezeket, sálakat juttattak el az utazókhoz. Érdekesség, hogy még az ETO labdarúgói is felajánlottak és aláírtak egy mezt.

NŐI KÉZILABDA BL
2. CSOPORT, 2. FORDULÓ
Február 7., 20.00: Larvik–GYŐRI ETO
(Tv: Digi Sport 1, élőben az NSO-n)
Február 9., 19.00: Buducsnoszt Podgorica–Krim Ljubljana

AZ ÁLLÁS
1. Krim Ljubljana (szlovén) 1 1 24–18 +6 2
2. GYŐRI AUDI ETO KC 1 1 23–23 0 1
2. Buducsnoszt Podgorica (montenegrói) 1 1 23–23 0 1
4. Larvik (norvég) 1 1 18–24 –6 0

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik