Női kézi: Azari és Kemény Budaörsön folytatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.19. 20:18
null
Kemény Dóra (balra) és Dávid-Azari Fruzsina újra egy csapatban játszik (Fotó: budaorshandball.hu)
A Budaörs női kézilabdacsapata a szezon végéig kölcsönvette a Dunaújvárostól Kemény Dórát, az exújvárosi Dávid-Azari Fruzsinával pedig 2020-ig szóló szerződést írt alá.

 

 

„Nagyon pozitívan érkeztem Budaörsre, örülök neki, hogy új impulzust és egy jó lehetőséget kapok. A keresztszalag-szakadásom után Dunaújvárosban sajnos kevesebb időt töltöttem a pályán, mint amennyit szerettem volna. A lábam ma már százszázalékos, fizikailag és pszichésen is erősebbnek érzem magamat, mint korábban. Jóban vagyok egy-két lánnyal a budaörsi keretből, tőlük sok jót hallottam a klubról. Szimpatikus csapat, amely szakmailag is teljesen rendben van. Bízom benne, hogy sikeres időszak előtt állunk” – nyilatkozta a 20 éves átlövő, Kemény Dóra a budaorshandball.hu-nak.

Dávid-Azari Fruzsina öt hónappal azután állt edzésmunkába, hogy nyáron életet adott Dávid Kornéllal közös kisfiának. Kezdetben csak edzéslehetőséget kért a Budaörs vezetőedzőjétől a formába lendüléshez, ám a korábbi válogatott-kerettag jobbszélsőben hamar megfogalmazódott, hogy ha elérkezik az idő, szívesen folytatná klubunk játékosaként. Az elképzelések találkoztak, így Azari a következő két szezonban a Budaörs Handball játékosa lesz – olvasható a budaörsi klub honlapján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik