Női kézi: az NB I-ben kapott kispadot a Szeged edzője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.13. 11:20
null
Vojkovics Gyula az NB I-be feljutó Szent István SE trénere lesz (Fotó: PC Trade Szeged KKSE)
Vojkovics Gyula, a PC Trade Szeged KKSE edzője a női kézilabda NB I-be frissen feljutó Szent István SE csapatánál folytatja edzői karrierjét.

A PC Trade Szeged KKSE hivatalos oldalán jelentette be, hogy Vojkovics Gyula a budapesti Szent István SE vezetőedzője lesz a következő idényben. A fiatal szakember 2018 januárjában vette át a szegedi csapat irányítását, és még abban az idényben ezüstérmet ért el a lányokkal. Vojkovics 36 bajnoki és kupameccsen ült a PC Trade Szeged kispadján, 19 győzelem, 5 döntetlen és 12 vereség volt a mérlege.

„Váratlanul ért a SZISE megkeresése, nem terveztem, hogy elmegyek Szegedről. Át kellett gondolnom és gondolnunk a családommal is, a lányom csak két hónapos, de végül úgy döntöttünk, hogy elfogadom az ajánlatot. Nagyon jól éreztem magam Szegeden, a csapatnál, szerettem együtt dolgozni a lányokkal. A megkeresés is egyértelműen azért jött, mert egy jól, olykor talán erőn felül is teljesítő csapatot építhettem, amiben remek partner volt minden játékos. Az új edzőnek egy olyan csapatot hagyok itt, amellyel én is nagyon szívesen dolgoznék tovább. Fiatalok, nagyon szeretik a kézilabdát, úgyhogy jó lesz velük dolgozni” – nyilatkozta Vojkovics Gyula a Szeged hivatalos oldalán.

A Szent István SE a 2019–2020-as idényt már az NB I-ben kezdheti meg, miután megnyerte az NB I/B Keleti csoportját (a másik feljutó a Szombathelyi KKA).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik