Női kézi: a Vardar elnöke is elismerte, nagy változás jön

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.09. 17:41
Gordana Nacseva, a Vardar Szkopje női kézilabdacsapatának elnöke a szombati, Buducsnoszt Podgorica elleni Bajnokok Ligája-középdöntős meccs előtt először beszélt hivatalosan a nyáron várható változásokról.

Ez alapján igaznak bizonyultak a korábbi macedón sajtóhírek, a szezon végeztével tényleg megválik meghatározó játékosaitól a BL-döntős, és fiatal hazai tehetségekre építve folytatja. a korábbi macedón sajtóhírek, a szezon végeztével tényleg megválik meghatározó játékosaitól a BL-döntős, és fiatal hazai tehetségekre építve folytatja.

„Mindenkivel közöltük, hogy szabadon kereshetnek új klubot maguknak. Új projektbe fogunk, amelyben 2002-ben és 2004-ben született kézilabdázókra fogunk építeni. Ők jelentik a Vardar és főleg a macedón válogatott jövőjét. Utóbbi különösen fontos, ugyanis mi leszünk a 2022-es női Európa-bajnokság egyik házigazdája. Mindent megteszünk, hogy a Vardar számára legjobb modellt válasszuk ki, de az biztos, hogy a saját fiataljainkra fogunk támaszkodni"mondta Nacseva, hozzátéve, nagyra értékeli, hogy a jelenlegi keret tagjai a helyzet ellenére profik módjára teszik a dolgukat, és minden vágyuk, hogy BL-győzelemmel zárják az idényt.

A macedónok eddig mind a nyolc meccsüket megnyerték a Bajnokok Ligája most futó szezonjában, szombaton jön a Buducsnoszt elleni „ütközet”.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik