Női kézi: a Rosztov-Donnak is jutott a széteső Vardarból

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.29. 13:43
A következő szezonban az orosz Rosztov-Don női kézilabdacsapatát erősíti a 30 éves balszélső, Polina Kuznyecova.  

A jelenleg a Vardar Szkopjéval a Bajnokok Ligája budapestinégyes döntőjére készülő játékos 2017-ben igazolt a macedón sztárcsapathoz, azonban a nyáron a többi külföldihez hasonlóan távoznia kell, mivel a Vardar fiatal hazai kézilabdázókkal folytatja.2017-ben igazolt a macedón sztárcsapathoz, azonban a nyáron a többi külföldihez hasonlóan távoznia kell, mivel a Vardar fiatal hazai kézilabdázókkal folytatja.

Kuznyecova 2016-ban olimpiai bajnoki címet szerzett Rióban, ráadásul az álomcsapatba is beválasztották. 2005-ben és 2007-ben is világbajnok volt az orosz nemzeti együttessel, a Vardar előtt csak hazai klubokban játszott. A Zvezda Zvenyigoroddal 2007-ben EHF-kupát, 2008-ban pedig Bajnokok Ligáját nyert. A 2003–2004-es idényben már szerepelt a Rosztov-Donban, amelynek húga, Anna Vjahirjeva jelenleg is a tagja. Érdekesség, hogy a Vardar és a Rosztov éppen egymással találkozik az idei BL-elődöntőben május 12-én.

Kuznyecovára azért is van szüksége az orosz együttesnek, mert a francia Siraba Dembélé a nyáron hazatér, és a Toulonban folytatja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik