Női kézi: a magyar irányító az idény végén távozik Viborgból

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.03. 15:35
Egy szezon után távozik a dán Viborg női kézilabdacsapatától Pálos-Bognár Barbara. A 28 esztendős irányító és klubja közös megegyezéssel úgy döntött, hogy nem lép életbe a plusz egy évre szóló opció.

Pálos-Bognár Barbara decemberi megkeresésünkkor elmondta, hogy jól érzi magát párjával Dániában, megtalálták a számításaikat, ennek ellenére nem biztos a viborgi folytatás. Most eldőlt, hogy az idény végén elhagyja a jelenleg a dán bajnokság harmadik helyén álló együttest. A Viborg anyagi helyzete ugyanis nem teszi lehetővé, hogy kitöltse a plusz egy évre szóló opciót.decemberi megkeresésünkkor elmondta, hogy jól érzi magát párjával Dániában, megtalálták a számításaikat, ennek ellenére nem biztos a viborgi folytatás. Most eldőlt, hogy az idény végén elhagyja a jelenleg a dán bajnokság harmadik helyén álló együttest. A Viborg anyagi helyzete ugyanis nem teszi lehetővé, hogy kitöltse a plusz egy évre szóló opciót.

A magyar irányító számára nem volt ismeretlen terep Dánia, hiszen a Győri ETO-ból fiatalon, 19 évesen az Aalborghoz került, ám egy szezont követően hazatért, aztán Debrecenben három, Érden négy évet húzott le, s tavaly a nyáron állt újra légiósnak.

A Viborg egyúttal azt is bejelentette, hogy Louise Lyksborg és Sille Thomsen is távozik a csapattól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik