N-P. T. 2020.07.14 16:24 Frissítve: 2020.07.16 15:13

Női kézi: A Győrbe még Lökének és Grootnak is nehéz volt beilleszkednie – Danyi Gábor

Jó úton haladnak az új játékosok a beilleszkedéssel, pedig az ETO-ban ez még a legnagyobb világsztároknak sem egyszerű feladat. A győri kézilabdázó lányok edzésén járt az NSO Tv stábja, és Danyi Gábor vezetőedzővel beszélgetett Lukács Viktóriáékról, Görbicz Anita új szerepköréről, a felkészülésről, a Bajnokok Ligájáról és a válogatottról is.

 

A Győri Audi ETO KC vezetőedzője, Danyi Gábor elárulta: nagyon motiváltan kezdték meg a lányok a felkészülést.

„Bár ezzel Győrben soha nem volt probléma. De most talán a hosszú szünet miatt még motiváltabbak, és az energia nagy részét a visszafogásra kell fordítani. Régen hallották már azt, hogy nem kell ilyen gyorsan, nem kell ekkora erővel, nehogy sérülés legyen. Hiszen ne felejtsük el, hogy a fizikai részt megcsinálták, de a kontakt és az ütközések majdnem három hónapig nem szerepeltek a repertoárban, a labdát nem is említve. Úgyhogy szépen, lépésről lépésre: megcsináltuk a teszteket, megcsináltuk a felméréseket, és elkezdtük nagyon óvatosan a kézilabda munkát. Csak jókat mondhatok a lányokról, és nagyon várjuk a további fejleményeket.”

Videónkban beszélt az új lányok, köztük a Ferencvárosból érkezett Lukács Viktória beilleszkedéséről, Görbicz Anita új szerepköréről, a Bajnokok Ligájáról és a válogatottról is.

A szurkolók túltették magukat, már nem kapok üzeneteket – Lukács Viktória

Nehéz volt Siófokról búcsú nélkül távozni Győrbe – Solberg

2020.07.31 16:46:26

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS, PAPP BÁLINT

INTERJÚ. Szélsőként mindig a biztosra ment • Nehezen dolgozta volna fel, hogy csak a padon ücsörög az ETO-ban.

2020.07.19 21:31:36

Kézilabda BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Az utóbbi évtizedek profi hajszájában egyre jobban eluralkodott és nyomasztóvá vált az események sodra és az eredmények kényszere, most ezek híján kezdjük újra felfedezni az idő és figyelem hiányában már egészen háttérbe szoruló nőket és férfiakat.

2020.07.13 18:45:20

Kézilabda PAPP BÁLINT

A három érkező mozdulataiból sugárzik, megtiszteltetésnek veszi, hogy Győrben játszhat.

2020.07.10 17:45:41

Kézilabda JOCHA KÁROLY

A világhírű menedzser a kézilabdán kívül az atlétikában és a téli sportágakban is maradandót alkotott.