Női kézi: a DVSC jobbszélsője visszavonul az idény végén

Vágólapra másolva!
2020.02.12. 22:22
null
Varsányi Nóra számára nem volt könnyű döntés a visszavonulás (Fotó: dvsckezilabda.hu)
Címkék
Varsányi Nóra, a DVSC női kézilabdacsapatának jobbszélsője végleg befejezi profi pályafutását, azaz az idény végén visszavonul – írja a dvsckezilabda.hu.



Varsányi NóraNádudvaron kezdte a pályafutását, aztán Derecske érintésével került Debrecenben 2009 nyarán, azóta összesen 280 tétmeccsen lépett pályára (231 bajnoki, 25 nemzetközi kupa, 24 Magyar Kupa) a Lokiban.

„Nem sok meccset hagytam ki pályafutásom során, de azt kevesen tudják, hogy hosszú ideje szenvedek a sarkam miatt, másfél éve szedem a fájdalomcsillapítókat, hogy játszani, edzeni tudjak. Nehéz volt meghozni a döntést, de így nem akartam tovább játszani, a hosszú kihagyással járó műtétet pedig nem akartam vállalni. Felkészültem a civil életre, sportközgazdászként végeztem a Debreceni Egyetemen. Nagyon szépen szeretném lezárni a pályafutásomat, főleg mert a nyáron számomra tényleg vége a kézilabdának, alacsonyabb osztályban sem szeretnék már játszani. Remélem, a csapattal együtt kihozzuk a maximumot ebből a szezonból!” – nyilatkozta Varsányi a klub hivatalos honlapján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik