Mikler Rolandra újra vadászik a Pick-Szeged

Vágólapra másolva!
2010.06.10. 17:21
null
Mikler Roland jövőre már nem a Dunaferr kapuját védi (Fotó: Mirkó István - archív)
Címkék
Közös megegyezéssel szerződést bontott a Dunaferr SE és Mikler Roland kapus, aki várhatóan Szegeden folytatja pályafutását.

A válogatott kapus, aki jelenleg a keret veszprémi edzőtáborában készül a vasárnapi, Szlovénia elleni ljubljanai mérkőzésre, már korábban is tárgyalt a Pick-Szeged vezetőivel, ám a tavasszal kapott ajánlatot visszautasította. Ennek oka az volt, hogy hitt a hírnek: hamarosan akad megmentője a súlyos anyagi gondokkal birkózó újvárosi gárdának, amelyben szívesen maradt volna.

A Dunaferr SE jövőjéről folyó háttértárgyalások a jelek szerint eddig szerény eredményt hoztak. Ezért Mikler Roland és a klub közös megegyezéssel mégis szerződést bontott, a kapussal pedig várhatóan egy-két napon belül megegyezik a Tatai Péter (Dunkerque) mellé második kapust kereső Pick.

A szerb válogatott kapusa, Dragan Marjanac távozott Szegedről, és kérdés, mi lesz a tavaly egy évre kölcsönvett Liszkai Szilveszter (MKB Veszprém) sorsa.

MKB VESZPRÉM - KÖLCSÖNBE A TÚLKÉSZLETBŐL

A következő évadra a kényszerű takarékosság miatt továbbra is csak maximum 16 tagú keretet tervez az MKB Veszprém. Néhány poszton mégis „túlkészletez" a bajnok, amelynek jelenlegi hálóőrei: Dejan Perics, Fazekas Nándor, Liszkai Szilveszter, Teodor Paul és Andorka Gábor. Ugyanakkor rutinos és tehetséges iránytókban sincs hiány a Veszpérmben: Eklemovics Nikola, Zsarko Sesum (legkésőbb 2011 nyarától RN Löwen), Császár Gábor, Nagy Kornél,

és esetleg Lékai Máté, akit vagy megvesz a PLER-től a Szeged, vagy kölcsönkapja Veszprémből.

 Nem lesz meglepő, ha a felsoroltak közül három-négy játékost kölcsönad az MKB – akár hazai nagy riválisainak is.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik