T. I. 2020.03.15 07:03 Frissítve: 2020.03.15 12:55

Koronavírus: a Győri ETO-nál is beszüntették az edzéseket

A közös tréningeket határozatlan időre felfüggesztették a Győri Audi ETO KC-nál is – olvasható a klub szombat esti közleményében. A csapat tagjai egyéni edzéstervek alapján próbálják formában tartani magukat odahaza.

A női kézisek sem tréningeznek (Fotó: Tumbász Hédi)

 

„A Magyar Kézilabda-szövetség Elnökségének döntése következtében a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése miatt, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette. A Győri Audi ETO KC valamennyi csapatánál felfüggesztésre kerültek az edzések is” – olvasható az ETO közleménye.

A kialakult helyzetben a klub vezetősége, az orvosi stáb és a klub szakmai stábja közösen négy olyan döntést hozott meg, amely az egyesület minden tagja, sportolója és munkavállalója számára érvényes.

• Nem tart az egyesület csoportos edzéseket semelyik csapatának sem. Az első csapat tagjai számára a szakmai stáb egyéni, otthon elvégezhető edzésprogramot készített.
• Nem látogatható az Audi Aréna Győr sportlétesítménye, a játékosok nem látogathatnak edzés elvégzésére konditermet sem a vírus terjedésének megelőzése miatt.
• Az első csapat tagjai és a klub menedzsment létrehozott egy kommunikációs platformot, ahol mindenki naponta jelzi tartózkodási helyét, és beszámol aktuális egészségügyi állapotáról.
• A vezetőség a menedzsment tagja számára kötelezően elrendelte az otthoni munkavégzést.

„Ezúton szeretnénk felhívni minden szurkolónk, szimpatizánsunk és kollégánk figyelmét az óvintézkedések betartására, önmagunk és családtagjaink védelme miatt – zárul a győri kézilabdacsapat közleménye.

2020.05.29 20:51:29

Kézilabda MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Ha a szerződések rendben voltak jogilag, nehezen értelmezhetők az indulatok.

2020.05.25 19:44:09

Kézilabda VINCZE SZABOLCS

Az utóbbi időben alig-alig lőhetett gólt, mégis rajongtak érte a szurkolók. A veszprémi gladiátor a veszélyhelyzet alatt is tanult magyarul.

2020.05.14 10:22:29

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS, PAPP BÁLINT

Emily Bölköt szenvedélyről, fiatalon megtapasztalt elvárásokról és a Fradinál rá váró kihívásokról is kérdeztük.

2020.05.10 20:06:04

Kézilabda MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Nyugodtan okoskodhatok, míg az elnöknek és a szervezetének okosnak kell lennie.

2020.05.08 07:53:53

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS, ROSKA EMESE BOGLÁRKA

INTERJÚ. A győri kézisek szerény zsenije gyerekként jókislány-típus volt, és még most is zavarba jön, ha a képességeit méltatják.