Kézi: Sliskovic már nem a Veszprém játékosa; ők utaznak az edzőtáborba

Vágólapra másolva!
2017.07.21. 17:23
Kihirdette az edzőtáborba utazó keretét a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata, amely megkezdte a felkészülést a 2017–2018-as szezonra. A keretben nincs ott Ivan Sliskovic, akinek távozását a klub meg is erősítette.

A Telekom Veszprém játékosai mától egészen vasárnapig orvosi vizsgálaton esnek át, az első edzésre hétfőn kerül sor – számolt be róla a klub hivatalos honlapja. Szerdán aztán Roglába (Szlovénia) utazik a csapat, hogy megkezdje az érdemi felkészülést.számolt be róla a klub hivatalos honlapja. Szerdán aztán Roglába (Szlovénia) utazik a csapat, hogy megkezdje az érdemi felkészülést.

Az edzőtáborban nem lesz ott Ligetvári Patrik és Győri Mátyás, ők ugyanis az U21-es világbajnokságon vesznek részt Algériában. A csapattal utazik viszont Dzsamali Iman, aki az elmúlt szezonban a fehérorosz Meskov Bresztnél játszott kölcsönben, de úgy tűnik, hogy Ljubomir Vranjes vezetőedző a jövőben már számít a játékára a Veszprémnél.

A klub emellett megerősítette Ivan Sliskovic távozását. A horvát játékos még a riói olimpián betegedett meg, majd az év elején visszatért hazájába, hogy ott folytassa a rehabilitációt. A Veszprém egyáltalán nem számíthatott rá az elmúlt szezonban, s a klub most azt közölte, hogy a szerződése megszűnt a magyar csapattal.

A Telekom Veszprém roglai edzőtáborba utazó kerete:
Kapusok: Mikler Roland, Mirko Alilovic
Jobbszélsők: Dragan Gajic, Gasper Marguc
Jobbátlövők: Kent Robin Tönnesen, Nagy László, Ancsin Gábor
Irányítók: Aron Pálmarsson, Lékai Máté
Beállók: Schuch Timuzsin, Andreas Nilsson, Blaz Blagotinsek, Renato Sulic
Balátlövők: Momir Ilics, William Accambray, Mirsad Terzic, Dzsamali Iman
Balszélsők: Dejan Manaszkov, Cristian Ugalde

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik