Kézi: Nagy László elgondolkozott a spanyol ajánlaton

Vágólapra másolva!
2012.09.20. 14:51
Címkék
Nagy László egy televíziós show-műsorban szerepelve elismerte, megkeresték a spanyol válogatottsággal, és bár kezdetben ettől elhatárolódott, a későbbiekben már nem zárkózott volna el a lehetőségtől. Végül azonban nem került olyan helyzetbe, hogy dönthessen.

„Ha útlevélhez jutottam volna, akkor lett volna olyan döntési lehetőségem, hogy akkor magyar vagy spanyol válogatott legyek – mondta a sportoló az M1 DTK Show című műsorában. – Terveztem, hogy Barcelonában fejezem be a pályafutásomat, el tudtam volna képzelni ott a jövőmet.”

A válogatottságot három éve a válogatott körüli mostoha körülmények miatt lemondó kézilabdázó azt is elárulta, hogy a nagy bizonytalanságban megkeresték cégek, amelyek fizettek volna neki, hogy maradjon magyar válogatott, de ő ezt elutasította: „Nem nekem kell a pénz, itt a csapatnak volt pénzre szüksége, tehát csak akkor fogadtam volna ezt el, ha ebből mindenki részesedik.”

Nagy a visszatérése utáni első válogatott meccséről is beszélt, amelyet Veszprémben játszott Mocsai Lajos csapatával.

„Világbajnoki selejtezőt játszottunk. Kellemes hangulatú meccs volt, és érezhető volt, hogy az emberek máshogy álltak hozzám, ez jó érzéssel töltött el – mondta Nagy, hozzátéve, az elmúlt három évben jellemzően nem ilyen fogadtatásban volt része, de meg tudta érteni a szurkolók érzéseit is. – Elfogadom az emberek véleményét, nem vagyunk egyformák.”

A műsort ma este 20.15-től sugározza az M1.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik