nemzetisport.hu 2014.07.17 09:26 Frissítve: 2015.03.31 01:50

Kézi: Iváncsik Tamás mégis hosszabbított a Veszprémmel, de...

Iváncsik Tamás szerződést hosszabbított az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatával, de a következő szezont kölcsönben Balatonfüreden tölti – ezt a játékos jelentette be a Facebook-oldalán. A jobbszélső abban a reményben mondta vissza külföldi ajánlatait, hogy egy budapesti élklubban folytathatja a pályafutását, ám miután ez nem valósult meg, elfogadta a Veszprém ajánlatát.  

 

Iváncsik Tamás mégis hosszabbított a Veszprémmel

„Sziasztok! Számtalan valótlan találgatás látott napvilágot velem kapcsolatban.Egészen nyár közepéig biztos volt, hogy egy átalakult, jelentős gazdasági és szakmai háttérrel rendelkező, lényegében új budapesti élklubban fogom folytatni a pályafutásomat, több veszprémi játékossal együtt... A meggyőző és nem utolsósorban hosszú távú hazai szerződés miatt, menedzsereimmel (Andrej Golic, Nikola Eklemovics) egyeztetve júniusban visszaléptünk a már meglévő franciaországi, illetve németországi ajánlataimtól. A régi-új fővárosi klub azonban váratlanul, rajtunk kívülálló okok miatt mégsem indulhatott el idén... Elfogadtuk a Veszprém ajánlatát, így 2014. július 1-től további 1+1 éves szerződést kötöttünk az MKB-MVM Veszprém Zrt.-vel és 1 évig kölcsönben a balatonfüredi csapatot fogom erősíteni. Köszönöm Nektek a türelmet!" – írta Facebook-oldalán Iváncsik Tamás.

Mint ismert, márciusban szintén a játékos jelentette be, hogy tíz év után elhagyja a magyar bajnokot, amely később átigazolta a posztjára a szlovén Gasper Margucot, míg Gulyás Péterrel hosszabbított.

2019.12.11 04:14:17

Kézilabda PAPP BÁLINT

A szövetségi kapitánynak is van miből okulnia; csak szélről nem lehet meccseket nyerni.

2019.12.11 06:56:18

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS (Kumamoto), HATÁR DÁVID (Budapest), RUSZNÁK GYÖRGY (Budapest)

Norvég–spanyol és orosz–holland elődöntőt rendeznek a női kézilabda-világbajnokságon.

2019.12.10 23:13:21

Kézilabda BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL. Ami azonban nincs, vagy legalábbis a hatékony verzióját még nem vettük észre: a számonkérés. Számonkérés az egyesületi munkáról, a tehetséggondozásról, a befektetett tőke és munka megtérüléséről.

2019.12.10 08:13:28

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS, PAPP BÁLINT (Kumamoto)

INTERJÚ. A női kéziválogatott kapitánya a sok cseréről, a nyomásról és a saját helyzetéről is beszélt.

2019.12.09 22:35:08

Kézilabda BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. A kumamotói női kézilabda vb-n már csak azért szoríthatunk, hogy mások kiharcolják nekünk az olimpiai selejtező elérését, és ha meglesz, onnantól fel kell építeni jövő tavaszra a válogatottat.