Kézi: elindult az aukció az elhunyt szurkolók családjának megsegítésére

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.15. 14:51
A topaukcio.hu aukciós portálon megkezdődött a DVSC kézilabdacsapata által szervezett jótékonysági akció, melynek teljes bevételét a közúti balesetben elhunyt három Loki-szurkoló családjának, illetve a balesetben megsérült Pikó Tamás gyógykezelésére fordítják.

A tragédia minden képzeletet felülmúló összefogást eredményezett a magyar sportéletben. Elsőként a Veszprémi Kézilabda Sport Egyesület, azMVM Veszprémcsapata ajánlott fel egy dedikált mezt, melynek elárverezésből az áldozatok családját, illetve a tragédiát túlélő drukkert szeretné támogatni. MVM Veszprémcsapata ajánlott fel egy dedikált mezt, melynek elárverezésből az áldozatok családját, illetve a tragédiát túlélő drukkert szeretné támogatni.

A balesetet túlélő szurkoló szűkebb pátriájából a Balmaz-Kamilla Gyógyfürdő NB II-es labdarúgóiés aKőnig Trade Balmazújváros NB I-es kézilabdázóiajánlottak fel egy-egy aláírt dresszt. Nem sokkal később Tóth Zoltán, aSzolnoki Olaj KKkosárlabda-bajnokcsapatának ügyvezetője jelezte, hogy egy olyan mezt küldenek a nemes célra, amelyben a Európa-kupa második csoportkörében játszott az Olaj. Ezt követően egy debreceni nevelésű válogatott futballista tett tanúbizonyságot arról, hogy nem felejtette el a cívisvárost,Tőzsér Dániel, a Queens Park Rangers légiósa ajánlotta fel dedikált szerelését.

Dzsudzsák Balázs, a DVSC korábbi játékosa a válogatott meze mellett 300 ezer forintot ajánlott fel.

A topaukcio.hu portálon kedden elindult a jótékonysági aukció, amely március 23-ig tart. A teljes bevételt az elhunyt három Loki-szurkoló családjának, illetve a balesetben megsérült Pikó Tamás gyógykezelésére adják át.

Az aukcióról további technikai információkat ide kattintva olvashat!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik