nemzetisport.hu 2014.05.28 19:35 Frissítve: 2015.03.19 01:53

Kézi: Dujshebaev újra gyomron vágott egy edzőkollégát - videó

Ismét egy gyomorra mért ütéssel jelentkezett Talant Dujshebaev, a Vive Targi Kielce férfi kézilabdacsapatának edzője, aki a Wisla Plock elleni lengyel bajnoki döntőben kialakult csetepatéból nem akart kimaradni, és behúzott egyet kollégájának, Manolo Cadenasnak.

Talant Dujshebaev ezúttal sem tudott uralkodni önmagán (Fotó: kicker.de)

 

A videofelvételen az látszik, hogy a mérkőzés hevében a pályán összeakaszkodtak a felek, még a kispadról is többen beszaladtak elégtételt venni, vagy éppen békíteni. Ezalatt Talant Dujshebaev is akcióra szánta el magát, és az esettől több méterre állva, az oldalvonal mellett, de szintén a pályán belül Cadenas – aki nem mellékesen a spanyol válogatott szövetségi kapitánya – felé sietett.

A Plock edzőjét teljesen váratlanul érte az ütés – előtte talán még egy félmosoly is látható a szája szegletében, amikor látja a dühösen közeledő kollégát –, de utána őt is elragadja a hév. Viszonozni azonban nem volt lehetősége az ütést, mert szétválasztották a feleket. Majd mindkettőt piros lappal a lelátóra száműzték.

A lengyel beszámolók szerint a lefújás után a két edző már lenyugodva összeölelkezett, és kölcsönösen bocsánatot kért egymástó, bár leginkább Dujshebaevnek volt miért. „Szégyellem magam a történtek miatt, sok volt bennem a feszültség” – magyarázkodott Dujshebaev, aki azért hozzátette, hogy a mérkőzés utána rendben véget ért, és ők is kibékültek.

A gyomros 0:44-nél

A találkozót – a döntő negyedik felvonását – a Kielce 34–25-re nyerte meg, és összesítésben 3–1-gyel védte meg bajnoki címét.

A játékosként világklasszis trénernek nem ez az első ilyen gyomorzása az idén, amint arról március végén beszámoltunk: a Rhein-Neckar Löwen elleni a BL-mérkőzésen szintén az ellenfél edzőjét, Gudmundur Gudmundsson vágta gyomron, amiért ötezer eurós büntetést kellett fizetnie.

 

2020.02.19 14:39:20

Kézilabda T. D.

Juan Carlos Pastor csapata sok hibával, enerváltan játszott, így simán kikapott Németországban.

2020.02.18 11:51:18

Kézilabda nemzetisport.hu

A Balaton-parti csapat gyakorlatilag végig vezetve nyert, óriási lépést tett az ezüstérem felé!

2020.02.16 16:05:19

Kézilabda T. D.

Joan Canellas tíz gólt vágott, elképesztő mérkőzést nyertek meg a Tisza-partiak!

2020.02.12 18:28:23

Kézilabda H. Á.

Nem sikerült a visszavágás az őszi vereségért: a Veszprém Kielben is kikapott, a németek a csoportelsők.