Kézi: Challenge-kupát nyert, Balic a kedvence, Orosházán folytatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.27. 11:15
A Székelyudvarhelyi KC együtteséből érkezik erősítés az Orosháza férfi kézilabdacsapatához. Az idei Challenge-kupa-győztes SZKC jobbszélsője, Komporály Attila kétéves szerződést írt alá.

Az ofkse.hu híre szerint a 25 esztendős játékos a Kovászna megyei Baróton született, Székelyudvarhelyen kezdett el kézilabdázni. A 185 centiméter magas, 80 kilogrammos szélső egyesületének szamárlétráját végigjárva a gyermekcsapattól jutott el a felnőtt gárdáig, amelyben bajnoki ezüstöt és bronzot is szerzett, valamint együttesével az elmúlt hétvégén Challenge-kupa-győzelmet ért el. A balkezes szélső a román bajnokságban 26 találatig jutott, a Challenge-kupában 17 alkalommal volt eredményes.ofkse.hu híre szerint a 25 esztendős játékos a Kovászna megyei Baróton született, Székelyudvarhelyen kezdett el kézilabdázni. A 185 centiméter magas, 80 kilogrammos szélső egyesületének szamárlétráját végigjárva a gyermekcsapattól jutott el a felnőtt gárdáig, amelyben bajnoki ezüstöt és bronzot is szerzett, valamint együttesével az elmúlt hétvégén Challenge-kupa-győzelmet ért el. A balkezes szélső a román bajnokságban 26 találatig jutott, a Challenge-kupában 17 alkalommal volt eredményes.

Komporály kedvenc kézilabdázója Ivano Balic, kedvenc csapata a Veszprém. Hobbija a lovaglás, a foci, a tenisz és a zenehallgatás.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik