Kézi: Amikor az emberből kihúzzák a csövet – Tóth Gabi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.29. 10:24
Amennyiben minden a tervek szerint alakul és nem jön közbe váratlan dolog, úgy fél év múlva edzésre jelentkezhet Tóth Gabriella, a Győri Audi ETO válogatott kézilabdázója, akit a múlt héten műtöttek meg.
„Minden az előzetes diagnózis szerint alakult, egyéb problémát nem észleltünk. Elvégeztük a keresztszalag-műtétet, Gabi gyógyulása hat hónapot vehet igénybe” – nyilatkozta a kisalfold.hu-nak a játékost Tatán megműtő csapatorvos, dr. Balogh Péter.

„Az első éjszaka csak néhány percet sikerült aludnom a fájdalomtól, aztán fokozatosan egyre többet, most már egészen jó, csak az zavar, hogy egész nap feküdnöm kell, mert az nem az én világom... – mondta a Nemzeti Sportnak egészen vidám hangon Tóth Gabriella, akinek elszakadt keresztszalagját egy nappal 19. születésnapja után műtötték meg. – Nem vagyok magam alatt, elvégre a nehezén talán túl vagyok, mert azt nem gondoltam volna, hogy annyira fáj, amikor az embernek kihúzzák a csövet a lábából... A műtét jól sikerült, most már várom, hogy a héten kiszedjék a varratokat, elkezdjem a gyógytornát, mert ez a tétlenség kikészít. Hosszú hónapok kellenek, mire rendbe jövök, de ha elkezdem a munkát, már könnyebb lesz.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik