Kézi: Amikor a Győr kopogtat az ajtódon, nem mondasz nemet – Nze Minko

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.22. 09:43
null
Estelle Nze Minko (27) nem mondhatott nemet a Győr ajánlatára (Fotó: Tumbász Hédi)
A nyártól már a Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatát erősítő Estelle Nze Minko a stregspiller.com nevű portálnak adott interjújában mesélt klubváltásának hátteréről.

 

Mint ismert, a Győr februárban jelentette be, hogy a nyártól a csapatnál folytatja a jelenleg a Siófokot erősítő irányító-átlövő.

A 27 éves francia válogatott játékos – aki világ- és Európa-bajnok, a riói olimpián pedig ezüstérmes lett csapatával – a kézilabdával foglalkozó oldalnak azt mondta, a Siófokot mindig is kiváló ugródeszkának tartotta.

„Jelenleg minden remek. Nem gondolkozom a múlton, csak a jelenre koncentrálok, és azon vagyok, hogy még jobbá váljak. Éhes vagyok a sikerre, szeretnék még több trófeát nyerni. A Siófokra mindig is úgy tekintettem, mint egy remek lehetőségre, amely jó ugródeszka lesz a fejlődésre és arra, hogy továbblépjek. A Győr az a klub, amelyről már akkor is álmodtam, amikor kicsi voltam, úgyhogy számomra nem is volt kérdés a váltás. Amikor a Győr kopogtat az ajtódon, akkor nem mondasz nemet.”

Nze Minko hozzátette, „jutalomként” tekint a győriek megkeresésére. S hogy miért?

„Az erőfeszítéseimért, amit beleteszek a meccsekbe, és azért, mert óriási kockázatot vállaltam, amikor 24 esztendősen úgy döntöttem, külföldre szerződöm. Amikor három éve bejelentettem, hogy a Siófokhoz igazolok, mindenki azt kérdezte, miért választottam egy olyan csapatot, amely nem híres és amelyről sokan nem is hallottak? Na, hát itt a válasz, ezért!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik