Képek: paintball és közös főzés – csapatépítés a Győri ETO-nál

Vágólapra másolva!
2018.08.22. 18:18
null
Kétnapos csapatépítőn vettek részt az ETO játékosai (Fotó: gyorietokc.hu)
A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata a Káli-medencében vett részt kétnapos csapatépítő tréningen – számolt be róla a klub hivatalos honlapja. A programban kerékpártúra, paintball, közös főzés és az „erdei olimpia” is szerepelt.

A csapat az első napon egy kerékpártúrán és a különböző ügyességi feladatokból álló erdei olimpián vett részt, majd másnap a közösen elkészített reggeli után a paintballé volt a főszerep.

Közös főzés is szerepelt a programban (Fotó: gyorietokc.hu)
Közös főzés is szerepelt a programban (Fotó: gyorietokc.hu)

„Semmiképpen nem szerettük volna megtörni a hagyományokat, ez a nyár sem múlhatott el közös program nélkül – mondta Danyi Gábor vezetőedző a gyorietokc.hu-nak. – Nem messze a Balatontól, Salföld mellett egy csendes vendégházban szálltunk meg. Szerencsére az időjárás is a kegyeibe fogadott minket, talán kicsit még túl meleg is volt. Vezetővel tettünk egy 25 km-es kerékpártúrát, és többek között feltekertünk a szentbékkállai Kőtengerhez is.”

A második napon a paintballé volt a főszerep (Fotó: gyorietokc.hu)
A második napon a paintballé volt a főszerep (Fotó: gyorietokc.hu)

„Nagyon jól sikerült ez a program is! Nekem legjobban a biciklitúra és a diótörés tetszett. Sikerült ismét igazi csapatként működnünk, legyen szó az egyes versenyszámokról, vagy éppen a konyháról” – fogalmazott Görbicz Anita csapatkapitány.

Már Amandine Leynaud is a győriekkel készül (Fotó: gyorietokc.hu)
Már Amandine Leynaud is a győriekkel készül (Fotó: gyorietokc.hu)

„Nagyon szép környéken zajlott a csapatépítő program, és nyugodtan mondhatom, hogy mindannyian élveztük – mondta a nyáron szerződtetett francia kapus, Amandine Leynaud. – Az erdei olimpia versenyszámai külön nagyon tetszettek. A fiúk elégedettek lehetnek, hiszen ízletes vacsorát tálaltunk fel nekik, én pedig megkóstoltam Görbe reggelijét (tojásos lecsó) is. A paintball is jól sikerült, habár néhányunkon biztos még pár napig nyoma marad a harcnak.”

Videó a csapatépítő tréningről:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik