Karol Bielecki visszatért

Vágólapra másolva!
2010.07.24. 17:48
null
Bielecki nem adja fel, újra pályára lépett (Fotó: Action Images – archív)
Címkék
Mint ahogy arról már korában beszámoltunk, sokáig úgy tűnt, Karol Bieleckinek, a Rhein Neckar Löwen lengyel válogatott kézilabdázójának be kell fejeznie a pályafutását, csütörtökön azonban pályára lépett együttese TSB Horkheim elleni, 100 éves jubileumot ünneplő mérkőzésén.

Karol Bielecki június 11-én, a lengyel válogatott Horvátország elleni felkészülési mérkőzésén sérült meg, amikor Josip Valciccsal ütközött. Több operációra is szüksége volt, a kezelés után még bizakodva nyilatkozott

„Tudom, hogy most kaptam egy esélyt, amit nem szeretnék elszalasztani" – mondta Bielecki a kezelése után. A perifériás- és térlátása azonban az operációk után sem tért vissza, így ép szemének kell átvennie a sérült funkcióit.

Bielecki hat héttel sérülése után tért vissza a Löwen jubileumi meccsén, és óriási taps fogadta. Bár bal szemére továbbra sem lát, az első félidőt végigjátszotta, sőt ő szerezte az első gólt. A Löwen végül 35–27-es győzelmet aratott.

„Nem látok különbséget a mostani és a sérülése előtti játéka között" – dicsérte csapattársát Henning Fritz, a Löwen kapusa.

„Karolnak ilyen meccsekre van szüksége, mint a Horkheim elleni volt" – értékelt Ola Lindgren, a Löwen edzője, aki szintén nagyon örült a lengyel válogatott átlövőt ismét játszani látta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik