Gyász: „Hálás vagyok mindenért, ami nekem voltál, Karl Erik!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.02. 15:54
A barátoktól kezdve a korábbi játékosokon keresztül számos ismert ember fejezte ki részvétét és osztotta meg gondolatait Norvégiában Karl Erik Böhn halála kapcsán. Az alábbiakban ezekből válogatottunk.

„A más emberekhez való hozzáállására mindig emlékezni fogunk. A betegsége alatt is optimista maradt, megőrizte jó kedélyét, és másokat maga elé helyezett. Norvégiából és Magyarországról is hatalmas támogatást kapott, ami erőt adott neki a küzdelemhez. 'Éld az életed!' – szólt a mottója, és ennek megfelelően is tett. Soha nem felejtünk” – írta búcsúzásképpen a barátok nevében Andreas Smeby, aki a magyar válogatottnál videoelemzőként segítette Böhn munkáját.Andreas Smeby, aki a magyar válogatottnál videoelemzőként segítette Böhn munkáját.

„Hálás vagyok mindenért, ami nekem voltál, Karl Erik! Egy csodálatos férfi, aki emberként és szakmájában is kiváló volt. A Veled töltött idő igazán emlékezetes marad számomra. Köszönöm a bizalmat és a szép emlékeket, de mindenek előtt a barátságodat. Te vagy a legjobb” – írta Tord Ellingsen (az utolsó mondatot már magyarul), aki erőnléti edzőként Böhn távollétében is ott volt a válogatottal a tavalyi vb-n.

„A szívem megszakad, hogy ezt kell írnom. Köszönök mindent. Soha nem felejtelek el, jó ember voltál” – fogalmazott Görbicz Anita a Twitteren.

„Nyugodj békében, Karl Erik Böhn” – írta a Twitteren a norvég válogatott Camilla Herrem.

„Ez nagyon szomorú hír. Együtt érzek a családdal” – írta Gro Hammerseng.

„RIP Karl Erik Böhn! Rengeteg embernek sokat jelentettél. A gondolataim azokkal vannak, akik közel álltak hozzád” – írta a korábbi válogatott Randi Gustad.

„Nagy hatással voltál ránk” – fogalmazott a norvég férfi válogatott kapusa, Ole Erevik.

„Karl Erik Böhn büszkén viselte a rákkal való küzdelmet. Mindannyiunk számára példaként szolgál” – mondta a korábbi kiváló labdarúgó, Jan Age Fjörtoft.

„Újabb életet követelt a leukémia. Köszönet Karl Erik Böhnnek, amit a rák elleni küzdelemben tett. A harc folytatódik!” – fogalmazott Bengt Eidern konzervatív politikus, aki szintén a nyilvánosság előtt vívta meg küzdelmét a gyilkos kórral.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik