Férfi kézilabda: Szegedről igazolt válogatott átlövőt a Tatabánya

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.13. 13:18
null
Balogh Zsolt sok tatabányai játékost jól ismer a válogatottból (Fotó: Földi Imre)
Válogatott jobbátlövővel erősített a Grundfos Tatabánya KC férfi kézilabdacsapata, a bajnoki bronzérmeshez a nyáron csatlakozik a szegediek kiválósága, Balogh Zsolt.

 

 

„A Tatabánya tavaly nyáron került képbe. Matics mester hívott fel telefonon, hogy igazoljak az ő csapatába. Ekkor azonban még egyéves szerződés kötött a Tisza-parti gárdához. Decemberre viszont kiderült, jelenlegi klubom nem ajánl újabb megállapodást. A posztomra újabb játékost igazolt, így legfeljebb a harmadik jobbátlövő lehetnék, holott én mindenképpen játszani szeretnék, és minél több időt tölteni a pályán. Erre új csapatomban több alkalmam nyílik” – nyilatkozta a 30 éves Balogh a Tatabánya hivatalos honlapján.

A felek már a kézilabda-világbajnokság előtt megegyeztek, az átlövő döntésében az is szerepet játszott, hogy sok tatabányai játékost jól ismer a válogatottból.

„Gyorsan döntöttem, nem vártam más ajánlatokra, ez volt az első számú opció. Örömmel igazoltam ide. Szimpatikusak és vonzóak voltak azok az elképzelések, célok, amelyeket a klub vezetősége felvázolt előttem. Ebben szerepelt, hogy néhány éven belül bejusson a gárda az EHF-kupa négyes fináléjába, illetve, hogy a bajnokság élvonalában tovább stabilizálja a pozícióját. Ezekkel a tervekkel könnyű volt azonosulni” – tette hozzá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik