Kiütés! A Veszprém 11 góllal legyőzte a Szegedet a döntő első meccsén

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.23. 18:19
null
A második félidőben elsöpörte a címvédőt a Veszprém (Fotó: Török Attila)
A férfi kézilabda NB I döntőjének első mérkőzésén a Telekom Veszprém hazai pályán 35–24-re kiütötte a címvédő Mol-Pick Szegedet, így nagyon közel került története 26. bajnoki címéhez. A visszavágót vasárnap 18 órától Szegeden rendezik meg.

FÉRFI KÉZILABDA NB I
DÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS

TELEKOM VESZPRÉM–MOL-PICK SZEGED 35–24 (13–14)
Veszprém, 5019 néző. Vezette: Gjeding, M. Hansen (dánok)
VESZPRÉM: Sterbik – GAJIC 9 (6), NAGY L. 3, Lékai 3, B. Blagotinsek 1, MACKOVSEK 2, Manaszkov 4. Csere: MIKLER (kapus), TERZIC, A. Nilsson 3, Tönnesen 1, M. llics 1, MAHÉ 2, P. NENADICS 6. Edző: David Davis
SZEGED: Alilovic – Sostaric 2, MAQUEDA 5, Gaber, Bánhidi 3, Källman 1, Bombac. Csere: Sego (kapus), Zsitnyikov 4, J. CANELLAS 8 (4), Bodó, Sigurmannsson 1 (1), Henigman. Edző: Juan Carlos Pastor
Az eredmény alakulása: 5. perc: 2–1. 10. p.: 5–4. 14. p.: 6–6. 20. p.: 11–8. 23. p.: 12–11. 26. p.: 12–13. 33. p.: 15–15. 37. p.: 18–17. 41. p.: 20–17. 44. p.: 23–18. 51. p.: 28–19. 53. p.: 30–19
Kiállítások: 14, ill. 8 perc
Hétméteresek: 6/6, ill. 8/5

A visszavágót vasárnap 18 órától (Tv:M4 Sport; élőben az NSO-n) Szegeden rendezik meg.

ÖSSZEFOGLALÓ

A bajnoki döntő előtt mind a két oldalon akadtak hiányzók, a hazaiaktól Jamali Imanra és René Toft Hansenre sérülés miatt nem számíthatott David Davis, aki 16 helyett csak 14 játékost nevezett a kezdésre, így Manuel Strlek és Gasper Marguc is kimaradt a veszprémi keretből. A vendégektől a gerincproblémáit kezeltető Alen Blazevic, továbbá Balogh Zsolt hiányzott.

Nagy László és Momir Ilics a többi játékosnál is nagyobb érzelmi töltettel tekinthetett a mérkőzésre, hiszen a szezon végén visszavonuló páros utoljára lépett pályára a Veszprém Arénában – csakúgy, mint a Szegedre távozó Mikler Roland.

A címvédő Szeged kezdett valamelyest jobban, Joan Canellas egymás után értékesítette a heteseket, majd akcióból is betalált és több gólpasszt is adott – igaz, Dragan Gajic vezetésével tartotta a lépést a Veszprém. Sőt, nagyjából negyedóra után át is vette a vezetést a hazai csapat, amely a 20. percben már háromgólos előnyben volt.

Carlos Pastor azonnal időt kért, ez pedig jó hatással volt a vendégekre: Dmitrij Zsitnyikov góljaival felzárkózott a Szeged, sőt a Marko Alilovicot váltó Marin Sego több bravúrt is bemutatott, így a szünetre visszafordította az állást a címvédő (13–14). Ráadásul David Davisnak amiatt is fájhatott a feje, hogy Blaz Blagotinsek mindössze 27 perc alatt összegyűjtött három kiállítást, ezért piros lapot kapott a védekezésben és támadásban is fontos láncszemnek számító szlovén beálló.

A fordulás után szinte azonnal egyenlített a jóval magasabb sebességi fokozatba váltó Veszprém: támadásban a Lékai Máté, Petar Nenadics, Kentin Mahé hármas parádézott, hátul pedig Mikler Roland védett ihletett formában – ilyet legutóbb a Flensburg otthonában lejátszott Bajnokok Ligája-mérkőzésen láthattunk a nyáron a Szegedhez visszatérő kapustól. A hazaiak 5–0-s rohanása után Pastor időt kért, de a Veszprém lendületét ez sem törte meg – s ekkor még a második félidő felénél sem tartottunk.

A folytatásban a Szeged támadásban teljesen megállt, az átlövők nem lelték az ellenszert Miklerre, továbbá az első félidővel ellentétben Bánhidi Bencét is csak elvétve találták meg, így David Davis együttese egy nagyjából nyolcperces szegedi gólcsendet kihasználva, ezalatt több könnyű gólt is szerezve 10, majd 12 gólosra is növelte az előnyét.

A hajrára így csak a különbség maradt a kérdés, végül a Veszprém 11 találattal, 35–24-re nyert, vagyis a vasárnapi visszavágó előtt nagyon közel került a 26. bajnoki címéhez.

MESTERMÉRLEG

David DAVIS, a Veszprém edzője: Újabb őrületes meccs vár ránk

Erről álmodott?
– Ez még az álmaimat is felülmúlta. Fantasztikus mérkőzés volt, amelyet a második félidőben végig uraltunk, semmi kétség nem fért a sikerünkhöz.

– A közönség már ünnepelt a végén, ön még feszülten figyelte a csatát. Ennyire kell koncentrálni nagy előnynél is?
– Kiválóan játszottunk, de a figyelemnek nem szabad lankadnia sem a pályán, sem a kispadon. Ezúttal minden összejött, csodálatos búcsúmeccsen köszönhetett el az arénától öt játékosunk, Nagy László, Momir Ilics, Mikler Roland, valamint Dzsamali Iman és René Toft Hansen.

Miklert megdicsérte a meccs után?
– Őt is, a többieket is. Az első félidőben a szegediek kiválóan tartották magukat, sőt a második elején kettővel vezettek. A folytatásban viszont nem volt kérdés, nagy fölényben játszottunk.

A cseréknek, netán a taktikai változtatásoknak köszönhette a Veszprém az elsöprő diadalt?
– Ugyanazt a taktikát játszottuk, mint más meccseinken, a legtöbbször a szélsőinket cseréltem. Blaz Blagotinsek kizárása után változtatnunk kellett, de megoldottuk a pótlását. A cseréink kiválóan szálltak be, főleg Petar Nenadics tett sokat, aki remekül megértette magát társaival. Mikler bravúros védései szintén hatalmasat lendítettek a játékunkon.

Eldőlt a bajnoki döntő?
– Szó sincs róla! A Szeged kiváló csapat, és láttunk már éppen elég példát arra, hogy a nagy különbség elolvadt. Győzni megyünk vasárnap Szegedre, ahol újabb őrületes meccs vár ránk.

Carlos PASTOR, a Szeged edzője: Három évet visszaléptünk

Udvariasan gratulált a veszprémieknek, de az arcára van írva a csalódottság. Van innen visszaút?
– Nagyon súlyos vereséget szenvedtünk, nehéz helyzetben vagyunk, de a bizakodást nem adhatjuk fel. Ellenfelünk a második félidőben egyszerűen állva hagyott bennünket. Nem tudtuk ott folytatni a játékot a szünet után, ahol az első játékrészben abbahagytuk, pedig addig jobbára mi kontrolláltuk a küzdelmet.

Mi volt az összeomlás oka?
– Kicsúszott a kezünkből a meccs, alig sikerült helyzetet kialakítanunk, és ha mégis, elhibáztuk. Huszonkét gólt kaptunk a szünet után. Ez nagyon sok. És erre csak tízzel válaszoltunk. Csapatom az utóbbi hónapokban remekül teljesített, felnőtt a Veszprémhez és a sportág legjobbjaihoz. Ezúttal viszont azt éreztem, három évet visszaléptünk.

Nagyon hiányzott Alen Blazevic védőjátéka, valamint Bodó Richárd és Dean Bombac góljai?
– Valóban más a védekezésünk, ha Blazevic játszik, de más csapatoknál is előfordul sérülés. Ezt a helyzetet tudni kell kezelni. Bodó nincs jó passzban, az előző idényben jobb volt a teljesítménye. Azon vagyunk, hogy újra visszanyerje az igazi formáját.

Miben reménykedhetnek a visszavágón?
Mindent meg kell tennünk, hogy a közönségünknek ne okozzunk újabb csalódást. Meg kell mutatni, hogy büszke, jó csapat vagyunk, amely fel tud állni a padlóról. Nyerni akarunk, s ezért mindent megteszünk.

Így búcsúztak Nagy Lászlóék a Veszprém Arénától

A könnyeimmel küszködtem, de ilyen az élet – Mikler

Megpróbáljuk, de sok esélyt nem adok magunknak… – Bánhidi

„Nagy Laci nélkül ez már nem az a Veszprém” – így búcsúznak a szurkolók

PERCRŐL PERCRE

MÁSODIK FÉLIDŐ

60. perc: Manaszkov pattintja a kapufára a labdát, támadhat a Szeged. De labdát veszítenek a vendégek, Manaszkov pedig az üres kapuba ível. Ezzel vége, a Veszprém 35–24-re legyőzte a Szegedet a döntő első felvonásán!

60. perc: Zsitnyikov egy gyors mozdulattal kilövi a bal alsót. 34–24

59. perc: Gabert két percre kiállítják, őt ma már nem látjuk a pályán.

58. perc: Canellasnak mindene fáj, de azért még lő egy gólt. 34–23

57. perc: Bánhidi lövését védi Mikler, ismét támadhat a Szeged. Nenadics nem kegyelmez, újabb bombagólt lő. 34–22

56. perc: Gaberről fordul le Nilsson, majd estében újabb gólt lő. 33–22

56. perc: Rossz ütemben cserélt a Veszprém, ezt Maqueda góllal bünteti (32–22). Ráadásul Mahét ki is állítják két percre.

56. perc: Mikler ezúttal védi Maqueda lövését, majd támadásban elveszik a labdát a hazaiaktól.

55. perc: Védekezésben viszont teljesen összeesett a Szeged, ezúttal Mahé lő gólt. 32–21

55. perc: Maqueda tartja a vendégeket, ez az átlövése is utat talál a kapuba. 31–22

54. perc: Manaszkov visszatér a pályára, és rendkívül kiszorított szögből beugorva gólt szerez. 31–21

54. perc: Maqueda egy nyolcperces gólcsendet tört meg. 30–20

53. perc: Nagyon szétesett a Szeged, labdát is veszítenek támadásban, Mackovsek pedig góllal fejezi be a lerohanást. 30–19

52. perc: Mahé és Bánhidi is összeszólalkozik. Ez Nenadicsot cseppet sem érdekli, óriási gólt ragaszt a szegedi kapuba. Közte tíz! 29–19

52. perc: Manaszkov helyett Lékai a bal szélen. Nilsson a kapufát találja el, de szabaddobást kap.

51. perc: Zsitnyikov is a földön marad rövid ideig, Tönnesennel találkozott. Canellas Sostaricnak adja, a szélső lövése után azonban a kapufáról kifelé pattant a labda.

51. perc: Manaszkov fájlalja a lábát, megsérülhetett, könnyen lehet, hogy a zsűriasztalban botlott el.

51. perc: Bodó csúnyán a kapu fölé lő, a másik oldalon Mahé bejátssza Nilssonnak, aki gólt lő. 28–19

50. perc: Bánhidi kap rossz bejátszást, ismét jöhet a Veszprém. Nyitott védekezésre vált a Szeged. Ez sem segít Mahé lő Sego lábai között a kapuba. 27–19

49. perc: Pastor kikéri az utolsó idejét is. Bodó blokkolják, továbbra sincs gólja. Tönnesen is mellédurrant.

49. perc: Källman lövését védi Mikler, majd rendezetlen védelemre ráfut a Veszprém, Gajic pedig gyors gólt szerez. 26–19

48. perc: Nenadics talpról, Sego lábai között lő a kapuba. 25–19

48. perc: Bánhidit találják meg, ő pedig kiharcol egy hetest. Sterbik jön a kapuba, Sigurmannsson pedig csúnyán fölé durrantja a labdát.

47. perc: Mikler nagyon belelendült, Bombac félmagas és nem túl erős lövését is védi. A kipattanó Gajicé, saját térfeléről azonban nem tudja az üresen álló szegedi kapuba ívelni a labdát.

46. perc: Sostaric ziccerét ismét védi Mikler, ám Lékai a hatoson belül ér hozzá a kipattanóhoz, így marad a Szegednél a labda. David Davis sárgult be.

46. perc: Lékai szerez gólt egy betörés után, ráadásul Gabert utólag ki is állítják. 24–19

45. perc: Ilics és Terzic zárt össze Maqueda előtt, előbbit két percre kiállítják. Sostaric lövését Mikler védi, majd Sostaric és Terzic szólalkozik össze a pályán. Terzic aláállt a szélsőnek, hetest kap a Szeged. Sigurmannsson ezúttal nem hibázik, a kapuba pattintja a labdát. 23–19

44. perc: Nagy ráesik Canellas bokájára, a spanyol lent marad, a Veszprém megszerzi a labdát és lerohanást indít, Nenadics pedig gólt szerez. 23–18

44. perc: Canellas bejátszása jó Bánhidinek, Mikler azonban bravúrral védi a beálló ziccerét.

43. perc: Lékai bejátszása után Nilsson harcol ki hetest, a veszprémi közönség egy kétperces kiállítást is szeretne. Gajic ezúttal a bal alsó sarokba lő, már nyolc gólnál jár. 22–18

42. perc: Canellas bejátszását megszerzi Bánhidi, aki kiharcol egy hetest. Mackovseket ki is állítják. Canellas a lécre vágja a labdát, onnan a játékvezető szerint a gólvonal mögé pattant a labda. A veszprémiek videobírózni szeretnének, de a dánok megadják a gólt. 21–18

42. perc: Nenadics kierőszakolja a helyzetet, gólt lő, de a játékvezetők hetest adnak. Gajic büntetőből nem tud hibázni, 5–0-s sorozatban a Veszprém. 21–17

41. perc: Carlos Pastor időt kér. Bodó megy bele az ellenfelébe. Másodszor van labdája a négyhez a Veszprémnek.

40. perc: Eladja támadásban a labdát a Szeged, jöhet a Veszprém. Ismét Manaszkov kapja a labdát,beugrik, a levegőben kitempózza Segót, majd gólt lő. 20–17

39. perc: Henigman begyűjti a második kétperces kiállítását. Emberfórban Nenadics passzol Manaszkovhoz, aki a bal szélről beugorva nem is hibázik. 19–17

39. perc: Szegedi labdaszerzés, Källman nagyon nyugodtan vezeti a labdát, majd ziccerből Miklerbe lő.

38. perc: Mackovsek blokkol, majd Nagy lövését védi Sego. A kipattanó a Veszprémé, Nenadics mellélövi a labdát, de szabaddobást kap.

37. perc: Zsitnyikov lő passzívnál, Mikler véd, a kipattanót megszerző Lékai indít, Gajic pedig gólt szerez. 18–17

36. perc: Manaszkov nagyon éles szögből vetődik be a labdára, de gólt nem tud szerezni.

36. perc: Terzic és Mackovsek is belül védekezik Bánhidin, hetest kap a Szeged. Mikler-bravúr, lábbal kirúgja Sigurmannsson hetesét.

35. perc: Nilsson lő gólt, de már leért, ezért hetest kap. Gajic ezúttal sem hibázik. 17–17

34. perc: Nenadics szinte azonnal egalizál (16–16), majd Maqueda lő bombagólt a bal felső sarokba. 16–17

33. perc: Zsitnyikov húzza le a labdát Källmannak, aki a bal szélről beugorva beköszön. 15–16

33. perc: Bombac lövése gyenge, Mikler véd, a lerohanás végén pedig Nagy egyenlít. 15–15

32. perc: Nenadics egy az egyben megveri Henigmant, majd talpról, takarásból a kapuba lő. 14–15

31. perc: Elkezdődött a második félidő, a Szeged vezeti az első támadást. Bánhidi kap jó bejátszást, lefordul Nagyról, majd gólt lő. 13–15

5224 fő a mérkőzés hivatalos nézőszáma.

ELSŐ FÉLIDŐ

30. perc: Ilics ezúttal a kapu fölé durrantja a labdát. 15 másodperce maradt a Szegednek. Gaber elzárása szabálytalan, de Gajic hiába lő gólt, már dudaszó után teszi, így a szünetben 14–13-ra vezet a címvédő Szeged.

29. perc: Canellas talpról lő, a labda pedig Mikler lábai között utat talál a kapuba. 13–14

29. perc: Ilics nem kegyelmez, óriási bombagólt lő a léc segítségével. 13–13

28. perc: Hetest kap a Szeged, Canellas azonban hibázik, Mikler lábbal véd nagyot.

27. perc: Blagotinsek nem hisz a szemének, harmadszor is kiküldik két percre, így számára 27 perc után véget ért a mérkőzés. A szlovén beálló egy kukán vezette le a feszültséget…

27. perc: Bodó lövése után Mikler véd, Mahéé a kipattanó, a lerohanás végén azonban Sego Manaszkov ziccerét is védi.

26. perc: Ilics bejátszása nem jó, Henigman lopja el a bejátszását.

26. perc: Ismét a Szegednél az előny, Sostaric lő beállóba befutva gólt (12–13). David Davis időt kér.

25. perc: Sego pazarul szállt be, ezúttal a frissen pályára lépő Nenadics átlövését védi. Canellas lövése lelassul a sáncon, Mikler véd.

24. perc: Bánhidi egyenlít, egy az egyben beforgatja a védőjét, majd értékesíti a ziccert. 12–12

23. perc: Henigmant állítják ki két percre. Hiába az emberfór, Gajic a lécre pattint egy tiszta ziccert. A visszajátszások alapján ez inkább védés, Sego beleért a labdába.

22. perc: Két szegedi gól néhány másodpercen belül: előbb Zsitnyikov szépít (12–10), majd egy gyors labdaszerzés után Sostaric is gólt szerez. 12–11

22. perc: Akár néggyel is elmehetett volna a Veszprém, Sego a kapufa segítségével azonban védi Mahé lövését.

21. perc: Mahé harcol ki hetest, Maqueda nem érti a döntést. Gajicot ez nem izgatja, a harmadik büntetőjét is gólra váltja.12–9

20. perc: Pastor időt kér. Zsitnyikovval szemben hiába szabálytalankodnak, a jobb felsőbe pattintja a labdát. 11–9

20. perc: Mahé játssza be a labdát a befutó Gajicnak, aki felavatja Segót. 11–8

19. perc: Rossz a szegedi bejátszás, ismét jöhet a Veszprém, akár háromgólosra is növelheti az előnyét. Alilovicot Sego váltja a szegedi kapuban. Maqueda kap sárga lapot.

19. perc: Tönnesennek tökéletes az előkészítés, a norvég átlövő pedig nem is hibázik. 10–8

18. perc: Passzívnál Canellas talpról a kapu mellé durrantja a labdát. A másik oldalon Gaber kap sárgát.

17. perc: Bombac megy bele az ellenfélbe, majd Lékai passza pontatlan Gajicnak.

17. perc: Lékai lábbal megveri az ellenfelét, majd gólt lő Alilovicnak. 9–8

16. perc: Remek Sterbik-védés, Bombacon fog ki a kapus. A kipattanó a Szegedé, Zsitnyikov pedig egyenlít. 8–8

15. perc: Lékai két szegedi szorításában továbbteszi Nilssonnak a labdát, aki estében, passzívnál gólt lő. 8–7

14. perc: Maqueda fut rá a rendezetlen veszprémi falra, Nagy kiteszi a csípőjét, így őt is kiállítják két percre. Canellas Miklernek is belövi a hetest, 50 másodpercig kettős hátrányban a hazaiak. 7–7

14. perc: Lékai lövését védi Alilovic, de visszakapja a labdát a Veszprém. Mackovsek pedig ezúttal nem hibázik, szép gólt lő. 7–6

13. perc: Blagotinseket másodszor küldik ki két percre, emberelőnyben a Szeged. Bombac remek bejátszása után Bánhidi egyenlít. A szlovén irányító oda sem nézett… 6–6

13. perc: Lékai is megszerzi az első gólját, rendezetlen védelemmel szemben volt eredményes. 6–5

12. perc: Mackovsek ugrik be a hatoson belülre, de a lövése után a labda keresztlécről a kapu fölé pattan. Källman lép be a hatoson belülre.

11. perc: Bánhidi zárása jó, Zsitnyikov emelkedik, majd a kapuba bombázza a labdát. 5–5

10. perc: Bánhidinek rossz a bejátszás. Nagy Källman mellett kifelé csinál egy cselt, majd a kapuba pattintja a labdát. 5–4

9. perc: Blagotinsek kap labdát, majd értékesíti a ziccert. 4–4

8. perc: Pazar játék: Canellas kínaira adja a labdát, Maqueda pedig egy cunderrel a kapuba is küldi azt. 3–4

8. perc: Újabb veszprémi hetes jön, Sostaric védekezett belül Lékain. Gajic a második büntetőjét is a apuba pattintja. 3–3

7. perc: Nagy átlövését védi Alilovic, majd Canellas ráfut a rendezetlen veszprémi falra, és a kapuba bombázza a labdát. 2–3

6. perc: Blagotinseket küldik ki két percre, plusz hetest is kap a Szeged. Bánhidit ápolni is kell, a vállát fájlalja. Canellas ezúttal sem hibázik, a második büntetőt is bevágja. 2–2

6. perc: Lékai passza után Nagy ugrik be a szélről, majd a jobb felsőbe zúdítja a labdát. 2–1

5. perc: Zsitnyikov egy az egyben megveri kifelé Lékait, a ziccerét azonban lábbal védi Sterbik.

5. perc: Mackovsek harcol ki hetest, Maqueda volt szabálytalan. Gajic a kapuba pattintja a labdát. 1–1

4. perc: Blagotinsek kap sárga lapot, majd Maqueda durrantja a kapu fölé a labdát.

3. perc: Alilovic mutat be egy védést, jöhet a Szeged.

2. perc: Bánhidi harcol ki hetest, Canellas pedig be is vágja a labdát a kapuba. 0–1

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés, a hazaiak vezethetik az első támadást.Nagytól veszik el a labdát.

A veszprémiek piros, a szegediek kék mezben játszanak.

A helyszínen van a Győri Audi ETO KC edzője, Danyi Gábor, illetve a Ferencváros labdarúgócsapatának kapusa, Dibusz Dénes is.

Nagy László és Momir Ilics egyaránt pályafutása utolsó mérkőzését játssza a Veszprém Arénában.

Balogh Zsolt kimaradt a szegedi keretből, Alen Blazevicnek pedig nem jött rendbe a sérülése – előbbinek a bokája, utóbbinak a háta nincs rendben.

Köszöntjük kedves olvasóinkat, hamarosan kezdődik a férfi kézilabda NB I döntőjének első felvonása, a Telekom Veszprém–Mol-Pick Szeged mérkőzés. Tartsanak velünk!

ELŐZMÉNYEK

„Minden idegszálunkkal a győzelemre, az aranyérem megszerzésre összpontosítunk. A Szeged ellen nem csupán döntőt játszunk, ennél sokkal többről van szó: a tekintélyünkről, a visszavágásról a korábbi botlásokért. Az idény csúcspontján mindent bele kell adnunk. Erre készültünk és jól dolgoztunk az edzéseken. A Szeged szintén kiválóan teljesített az utóbbi hónapokban, Pastor edző irányításával talán a legjobb idényét futja” – mondta a meccs előtt David Davis, a Veszprém mestere.

„A Magyar Kupa-döntőben tökéletesen kiszolgáltuk szurkolóinkat, és ezt szeretnénk a bajnoki fináléban is. Tudom, sokan követnek bennünket Veszprémbe is, ahol a győzelemhez újra a legjobbunkat kell nyújtani. Hogy mi történt az alapszakaszban és az MK-döntőben, az már lényegtelen. Egy hétig készülhettünk a fináléra, és éltünk ezzel a kiváló lehetőséggel. A csapatépítő programjaink is sikeresek voltak. Derűlátón várom a két rangadót” – fogalmazott a döntő előtt Carlos Pastor, a Szeged edzője.

A mérkőzés beharangozóját, illetve a két csapat játékosainak várakozásait ide kattintva olvashatják el.

A dán Martin Gjeding, Mads Hansen bírókettőst a magyar szövetség kérésére az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) javasolta a férfi bajnoki döntő első meccsének vezetésére.

EGYMÁS ELLEN AZ NB I-BEN
A Veszprém és a Szeged az egymás elleni 122. mérkőzésére készül.
Veszprémben:60 Veszprém-győzelem, 4 Szeged-győzelem
Szegeden:31 Szeged-győzelem, 5 döntetlen, 21 Veszprém-győzelem
Összesen:81 Veszprém-győzelem, 5 döntetlen, 35 Szeged-győzelem

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik