HIRDETÉS
S. J. 2017.12.11 18:35 Frissítve: 2017.12.11 19:38

Férfi kézilabda: Horváth Attila az FTC új edzője

Az FTC férfi kézilabdacsapatának új edzője Horváth Attila, akivel hétfőn fél plusz egyéves megállapodást kötöttek.

Horváth Attila lett az FTC új edzője (Fotó: fradi.hu)

 

A Ferencváros vezetősége és Adorján Gábor (51 éves), az FTC volt trénere hétfőn közös megegyezéssel szerződést bontott, majd néhány órával később a klub bejelentette: Horváth Attila (51) az új edző. A bajnoki negyedik helyezést szerző Budakalász éléről szeptemberben távozó edző menedzsere, Szörnyi Attila a Nemzeti Sportnak elmondta, az eredményes egyeztetések gyorsan lezajlottak, és a volt válogatott játékos megfogadta a tanácsát, vagyis egyelőre fél plusz egyéves megállapodásban egyezett meg az FTC vezetőivel.

A menedzsertől megtudtuk, hogy a sajtónak egyelőre nem nyilatkozó Horváth, aki a Bp. Honvéd, majd az Elektromos játékosaként a kilencvenes években hatvanszor szerepelt a válogatottban, hétfőn már meg is tartotta az első edzését a Fradiban.

„Az MTK női csapatát, majd a Budakalászt már irányította az NB I-ben Attila, ezért jól tudja, nagy kihívás és felelősség, ugyanakkor szép és megtisztelő feladat a magyar élvonalban, főleg az FTC-nél edzősködni – tájékoztatott ügyfele helyett Szörnyi. – A játékosok többségét jól ismeri, látta a csapat meccseit, és reméli, együtt sikeresek lesznek."

Az új edző a szombati FTC–Cegléd mérkőzésen dirigálja először új együttesét.

2019.01.17 22:17:49

Kézilabda CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Merthogy a kapus japán megfelelője olyan szókép, amely a középkorba visszanyúlva magyarázza a várvédő tevékenységének lényegét.

2019.01.17 18:19:13

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS (Koppemhága), CSERHÁTI ZOLTÁN (közvetítés)

Máthé remekül szállt be, 25 percig vezettünk, de a svédekben több tartalék volt, és 33–30-ra nyertek.

2019.01.16 17:31:35

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS (Koppenhága), CSERHÁTI ZOLTÁN (közvetítés)

Tízperces gólcsend, sok elhibázott ziccer, majd feltámadás, mégsem lehettünk boldogok a végén – de legalább a továbbjutás megvan.