Férfi kézilabda: Horváth Attila az FTC új edzője

Vágólapra másolva!
2017.12.11. 18:35
null
Horváth Attila lett az FTC új edzője (Fotó: fradi.hu)
Az FTC férfi kézilabdacsapatának új edzője Horváth Attila, akivel hétfőn fél plusz egyéves megállapodást kötöttek.

 

A Ferencváros vezetősége és Adorján Gábor (51 éves), az FTC volt trénere hétfőn közös megegyezéssel szerződést bontott, majd néhány órával később a klub bejelentette: Horváth Attila (51) az új edző. A bajnoki negyedik helyezést szerző Budakalász éléről szeptemberben távozó edző menedzsere, Szörnyi Attila a Nemzeti Sportnak elmondta, az eredményes egyeztetések gyorsan lezajlottak, és a volt válogatott játékos megfogadta a tanácsát, vagyis egyelőre fél plusz egyéves megállapodásban egyezett meg az FTC vezetőivel.

A menedzsertől megtudtuk, hogy a sajtónak egyelőre nem nyilatkozó Horváth, aki a Bp. Honvéd, majd az Elektromos játékosaként a kilencvenes években hatvanszor szerepelt a válogatottban, hétfőn már meg is tartotta az első edzését a Fradiban.

„Az MTK női csapatát, majd a Budakalászt már irányította az NB I-ben Attila, ezért jól tudja, nagy kihívás és felelősség, ugyanakkor szép és megtisztelő feladat a magyar élvonalban, főleg az FTC-nél edzősködni – tájékoztatott ügyfele helyett Szörnyi. – A játékosok többségét jól ismeri, látta a csapat meccseit, és reméli, együtt sikeresek lesznek."

Az új edző a szombati FTC–Cegléd mérkőzésen dirigálja először új együttesét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik