Férfi kézi: egyéni edzésterv alapján tovább készülnek Szegeden

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.04.09. 16:54
null
Egyéni edzésterv alapján tovább készülnek Szegeden (Fotó: Szabó Miklós)
Mint beszámoltunk róla, a Magyar Kézilabda-szövetség csütörtöki elnökségi ülésén úgy döntött, hogy a koronavírus-járvány okozta helyzetre tekintettel berekeszti a bajnokságokat, nem hirdet bajnokokat, feljutók és kiesők sem lesznek, csak a nemzetközi kupaindulókat határozza meg mind a két nem esetében, s itt az előző kiírásban elért eredmény lesz a mérvadó. A döntésre Kósa Gábor, a Mol-Pick Szeged cégvezetője is reagált, és elárulta, a játékosok egyéni edzésterv alapján tovább készülnek.

 

„Mivel a Európa Kézilabda-szövetség még nem tekinti befejezettnek ezt az idényt, és a jelenlegi tervezet szerint júniusban folytatódna a nemzetközi küzdelem, így a csapat tagjai maradnak továbbra is Szegeden. A kiadott edzésterv alapján edzenek otthon. Egyelőre mi is az EHF döntésére várunk, hogy mi lesz a Bajnokok Ligája küzdelmeivel. Folyamatosan tartjuk velük a kapcsolatot, tájékozódunk a legfrissebb fejleményekről. Egyelőre várunk, nem tehetünk mást” – mondta a klubhonlapnak Kósa Gábor, a Mol-Pick Szeged cégvezetője.

A pickhandball.hu-n olvasható beszámoló szerint Juan Carlos Pastor vezetőedző kiemelte, hogy jelen helyzetben nem tudnak mást tenni, amennyire lehet edzésben kell maradnia a játékosoknak, hiszen az EHF szeretné folytatni a Bajnokok Ligáját. Ameddig nem születik olyan döntés, hogy a BL-idénynek is vége, addig mindenki Szegeden tréningezik, készül.

Kézilabda: az MKSZ véget vetett az idénynek, nem hirdetnek bajnokot

A Magyar Kézilabda-szövetség csütörtöki elnökségi ülésén úgy döntött, hogy a koronavírus-járvány okozta helyzetre tekintettel berekeszti a bajnokságokat, nem hirdet bajnokokat, feljutók és kiesők sem lesznek, csak a nemzetközi kupaindulókat határozza meg mind a két nem esetében, itt pedig az előző kiírásban elért eredmény lesz a mérvadó.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik