H. D. 2020.04.09 16:54 Frissítve: 2020.04.09 17:26

Férfi kézi: egyéni edzésterv alapján tovább készülnek Szegeden

Mint beszámoltunk róla, a Magyar Kézilabda-szövetség csütörtöki elnökségi ülésén úgy döntött, hogy a koronavírus-járvány okozta helyzetre tekintettel berekeszti a bajnokságokat, nem hirdet bajnokokat, feljutók és kiesők sem lesznek, csak a nemzetközi kupaindulókat határozza meg mind a két nem esetében, s itt az előző kiírásban elért eredmény lesz a mérvadó. A döntésre Kósa Gábor, a Mol-Pick Szeged cégvezetője is reagált, és elárulta, a játékosok egyéni edzésterv alapján tovább készülnek.

Egyéni edzésterv alapján tovább készülnek Szegeden (Fotó: Szabó Miklós)

 

 
Nagy László: Úgy tekintünk a 2019–2020-as idényre, mintha meg sem történt volna

„Mivel a Európa Kézilabda-szövetség még nem tekinti befejezettnek ezt az idényt, és a jelenlegi tervezet szerint júniusban folytatódna a nemzetközi küzdelem, így a csapat tagjai maradnak továbbra is Szegeden. A kiadott edzésterv alapján edzenek otthon. Egyelőre mi is az EHF döntésére várunk, hogy mi lesz a Bajnokok Ligája küzdelmeivel. Folyamatosan tartjuk velük a kapcsolatot, tájékozódunk a legfrissebb fejleményekről. Egyelőre várunk, nem tehetünk mást” – mondta a klubhonlapnak Kósa Gábor, a Mol-Pick Szeged cégvezetője.

A pickhandball.hu-n olvasható beszámoló szerint Juan Carlos Pastor vezetőedző kiemelte, hogy jelen helyzetben nem tudnak mást tenni, amennyire lehet edzésben kell maradnia a játékosoknak, hiszen az EHF szeretné folytatni a Bajnokok Ligáját. Ameddig nem születik olyan döntés, hogy a BL-idénynek is vége, addig mindenki Szegeden tréningezik, készül.

Kézilabda: az MKSZ véget vetett az idénynek, nem hirdetnek bajnokot

A Magyar Kézilabda-szövetség csütörtöki elnökségi ülésén úgy döntött, hogy a koronavírus-járvány okozta helyzetre tekintettel berekeszti a bajnokságokat, nem hirdet bajnokokat, feljutók és kiesők sem lesznek, csak a nemzetközi kupaindulókat határozza meg mind a két nem esetében, itt pedig az előző kiírásban elért eredmény lesz a mérvadó.2020.05.29 20:51:29

Kézilabda MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Ha a szerződések rendben voltak jogilag, nehezen értelmezhetők az indulatok.

2020.05.25 19:44:09

Kézilabda VINCZE SZABOLCS

Az utóbbi időben alig-alig lőhetett gólt, mégis rajongtak érte a szurkolók. A veszprémi gladiátor a veszélyhelyzet alatt is tanult magyarul.

2020.05.14 10:22:29

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS, PAPP BÁLINT

Emily Bölköt szenvedélyről, fiatalon megtapasztalt elvárásokról és a Fradinál rá váró kihívásokról is kérdeztük.

2020.05.10 20:06:04

Kézilabda MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Nyugodtan okoskodhatok, míg az elnöknek és a szervezetének okosnak kell lennie.

2020.05.08 07:53:53

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS, ROSKA EMESE BOGLÁRKA

INTERJÚ. A győri kézisek szerény zsenije gyerekként jókislány-típus volt, és még most is zavarba jön, ha a képességeit méltatják.