HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.09.07 12:17 Frissítve: 2018.09.07 12:47

Férfi kézilabda: Dujsebajev csalódott a kevés néző miatt

Egy hete a Gwardia Opole otthonában aratott tízgólos győzelemmel kezdte meg szereplését a lengyel bajnokságban a Kielce férfi kézilabdacsapata, amely péntek este, hazai pályán a Górnik Zabrzét fogadja. Talant Dujsebajev edző a mérkőzés előtt csalódottságát fejezte ki amiatt, hogy évről évre egyre kevesebben szurkolnak csapatának a helyszínen.

HIRDETÉS
Dujsebajev több nézőt várna csapata mérkőzéseire (Fotó: Kielcehandball.pl)

 

 

„Az a benyomásom, hogy az előző évekhez képest sokkal kevesebb néző van a lelátókon. Öt éve dolgozom itt, és ez a tendencia évről évre egyre rosszabb. Emlékszem, amikor az Atlético Madridot irányítottam, két órával a mérkőzés előtt már tömeg volt a csarnokban. Most sem a Bajnokok Ligájában, sem a lengyel bajnokságban nincs nagy érdeklődés” – idézte a korábbi magyar szövetségi kapitányt a 24rakomet.mk portál.

Dujsebajev szerint az is megfigyelhető, hogy a szurkolók erős és neves ellenfelekre várnak, akkor aktivizálják magukat. „Szerintem ez nem helyénvaló, hiszen mindig szükségünk lenne rájuk. Pénzügyi problémákkal küzdünk, mindent megteszünk, hogy kilábaljunk a válságból, de egyre kevesebb jegyet adunk el. Már nem tudjuk, mit tegyünk” – tette hozzá.

A csapatban sok a sérült (Mariusz Jurkiewicz, Luka Cindric, Michal Jurecki, Uladziszlav Kules), ezért a vezetők megkérték a nyáron visszavonult szlovén irányító, Uros Zorman játékengedélyét is, azaz a másodedző szükség esetén ismét pályára léphet.

De állítólag visszatér a klubhoz Dujsebajev edző kisebbik fia, Daniel is, akit tavaly két évre kölcsönadtak a szlovén Celjének.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.16 19:13:11

Kézilabda nemzetisport.hu

A magyar bajnok rosszul sikerült első félidő után a másodikban összekapta magát, és nyert.

2018.09.15 17:30:03

Kézilabda nemzetisport.hu

Még az utolsó percben is volt esélye a pontszerzésre a lengyel csapatnak, de Lékai lezárta a meccset.

2018.09.14 09:08:53

Kézilabda SIMON JÓZSEF

A válogatott balátlövő szerint a legfontosabb cél a bajnoki elsőség megvédése lesz.

2018.09.14 00:59:19

Kézilabda nemzetisport.hu

A férfi kézilabda EHF-kupa 2018–2019-es adatbankja.

HIRDETÉS
HIRDETÉS