Férfi kézi: velenjei sztárok igazolhatnak Szegedre

S. J.S. J.
Vágólapra másolva!
2015.10.28. 13:51
A Mol-Pick Szeged a jövő nyáron tovább erősíti férfi kézilabdacsapatát. A legfrissebb, a szegediek által nem megerősített hírek szerint a szlovén Velenjéből érkezik Stas Skube és Mario Sostaric.

A jól értesült, tekintélyes Balkan-Handball internetes oldal főszerkesztője, a belgrádi Zsika Bogdanovics hívta fel a Nemzeti Sport figyelmét, hogy a neki adott interjúban a szlovén Gorenje Velenje elnöke, Matej Avanzo a Mol-Pick Szegedről is beszélt. A szakvezető ugyanis az együttesében várható változások kapcsán megemlítette:Matej Avanzo a Mol-Pick Szegedről is beszélt. A szakvezető ugyanis az együttesében várható változások kapcsán megemlítette:

„Skube i Sostaric vec imaju ugovor u Szegedu”, vagyis Skubénak és Sostaricnak már szerződése van Szegeden.

A Velenjéből és Belgrádból származó információt a magyar klubnál nem erősítették meg. A Mol-Pick Szeged vezetői csak annyit mondtak: a szokásaikhoz híven ezután is azonnal bejelentik, amint bármelyik kiszemeltjük aláírja szerződését az egyesülethez.

A kitűnő irányító, Stas Skube esetleges szegedi igazolásáról márciusban lehetett először hallani, amikor a Pick jelenlegi szlovén irányítóját, Dean Bombacot hírbe hozták a Kielcével. Bombac 2014-ben érkezett a francia Pays d'Aix-ből, és 2016 nyaráig érvényes a szerződése.

A másik szlovén válogatott, Mario Sostaric a jobb szélre érkezhet, mert a Pickben mind Roberto Parrondónak, mind Rajko Prodanovicsnak lejár a szerződése a jövő nyáron.

Az NB I-ben élen álló, BL-szereplő Szeged szerda 16 órakor magyar bajnoki mérkőzést játszik Tatabányán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik