Férfi kézi: újabb juniorválogatott játékost igazolt a Fradi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.20. 18:42
null
Győri Kristóf (balra) két évre kölcsönbe a Ferencvároshoz kerül (Fotó: fradi.hu)
A Ferencváros férfi kézilabdacsapata szerződtette a tatabányai Győri Kristófot, a junior válogatott első számú kapusát.

 

A 188 centi magas, 88 kilós kézilabdázó az elmúlt szezont kölcsönben Mezőkövesden töltötte, most két évre kölcsönbe a Ferencvároshoz kerül. A klub hivatalos honlapján elárulta, hogy többek között testvére, a Tatabányán játszó Győri Mátyás is ezt tanácsolta neki.

„Nagyon szimpatikus, ahogy a Fradiban a fiatalokhoz állnak, és a bátyám is azt mondta, hogy a fejlődésem szempontjából ez a lehető legjobb döntés, amit hozhatok” – mondta a 18 éves tehetség.

„Győri Kristóf lett az NB I-es keretünk tizedik utánpótlás-válogatott játékosa, ez egészen egyedülálló a magyar kézilabda történetében. Úgy gondolom, hogy egy kivételes képességű játékossal gazdagodtunk, nagy boldogsággal tölt el, hogy a legtehetségesebb fiatal magyar kézilabdázók közül egyre többen választják a Ferencvárost” – mondta Király Sándor szakosztályvezető.

A Ferencváros a következő szezonra már szerződtette a korábbi gólkirály Nagy Bencét, magyar válogatottban is bemutatkozott balszélsőt, Bohács Sándort, a juniorválogatott első számú jobbátlövőjét, Schäffer Zsoltot, illetve a szerb juniorválogatott csapatkapitányát, az ugyancsak jobbátlövő Nikola Ivanovicsot.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik