Férfi kézi: Toft Hansen a PSG-ben folytatja pályafutását – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.04. 15:55
Igaznak bizonyultak a korábbi sajtóhírek, a nyáron távozik a német élvonalbeli Flensburg kézilabdacsapatától Henrik Toft Hansen, és a Paris Saint-Germainben folytatja a pályafutását – jelentette be a 31 éves játékos.

A dán válogatottal Rióban olimpiai bajnoki címet nyerő Toft Hansen 2015-ben lett a Flensburg beállója, amellyel ezüstérmet nyert a Bundesligában. A szezon végén azonban elhagyja a német együttest, és a francia sztárcsapathoz, a PSG-hez igazol.

„Örülök neki, hogy a következő szezonban új kihívás elé nézhetek. Addig azonban minden erőmmel a Flensburgért fogok küzdeni, szeretnék sikerekkel búcsúzni a klubtól és a szurkolóktól" – mondta Henrik Toft Hansen, akinek bátyja, René Toft Hansen is távozik német klubjától, a Kieltől.

A svéd Jesper Nielsen helyére érkező Henrik Toft Hansen tagja a velünk egy csoportban szereplő dánok Európa-bajnoki keretének, csakúgy, mint leendő párizsi csapattársa, Mikkel Hansen.

A francia sajtóban a közelmúltban az jelent meg, hogy Toft Hansen mellett a Barcelona védekező specialistája, a 34 éves világbajnok Viran Morros is Párizsban folytatja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik