Férfi kézi: Sótonyi hosszabbított Csurgón - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.20. 13:19
A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Csurgó hivatalos honlapján jelentette be, hogy két évvel meghosszabbította vezetőedzője, Sótonyi László szerződését.

A megegyezésről már február végén hírt adtunk, a Csurgó most számolt be a hosszabbításról. megegyezésről már február végén hírt adtunk, a Csurgó most számolt be a hosszabbításról.

„Sótonyi Lászlóval már a nyáron úgy állapodtunk meg, hogy az első, »kísérleti« szezon után hosszabb távon szeretnénk vele együtt dolgozni. Minderre azért volt így szükség, mert ez egy speciális helyzet, hiszen csurgóiként kell helytállnia Csurgón, ami, mint tudjuk – és ő is tapasztalja –, nem mindig hálás feladat. A klub szemlélete a nyártól valamelyest megváltozik, a terveink megvalósításához pedig Sótonyi László a megfelelő szakember” – mondta a hosszabbítás kapcsán dr. Varga János, a Csurgói KK elnöke.

Sótonyi mellett a másod- és kapusedzőként, valamint az ifjúsági csapat vezetőedzőjeként dolgozó Perger Zsolt is meghosszabbította szerződését, így ő is 2017 nyaráig kötelezte el magát a klubhoz.

A Csurgó jelenleg az NB I felsőházi rájátszásában érdekelt, és ott az ötödik helyen áll.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik