HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2014.05.28 12:10 Frissítve: 2015.03.26 12:23

Kézi: Sierra és Robledo Szegeden; a Vardarral is készülnek

A delmagyar.hu beszámolója szerint kedd délelőtt Szegedre érkezett a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának két új nyári szerzeménye, José Manuel Sierra (kapus) és Antonio García Robledo (balátlövő). A két spanyol válogatott játékos orvosi vizsgálaton vett részt, kiválasztotta a megfelelő albérletet, illetve óvodát és bölcsődét a gyermekek számára.

 

„Izgalommal várom a szegedi munkát. Nagyszerű eredményt ért el a csapat az EHF-kupa megnyerésével, amihez tiszta szívből gratulálok. Magas a mérce, de szeretném bizonyítani, hogy jó vásárt csinált velem a klub” – nyilatkozta a spanyol válogatott kapus, José Manuel Sierra.

„Keveset láttam a városból, ám ami fogadott, az elvarázsolt. Szeretnénk mi is a belvárosban lakni, Roberto Parrondo és Niko Mindegía is itt él, ők sok szépet meséltek arról, hogy milyen jól érzik magukat Magyarországon. Egy nagyszerű klubba igazoltam, amelynek komoly hírneve van Európában. A Pick Szegedben rang, elismerés játszani, így izgalommal várom a bemutatkozást, azt, hogy Pick-mezben szerepelhessek” – nyilatkozta a balátlövő Antonio García Robledo.

A két játékos csütörtök kora reggel utazik vissza Párizsba. Hétfő délelőtt Rajko Prodanovics is Szegeden járt. Az egy év kitérő (Veszprém, Löwen) után visszatérő jobbszélső csak rövid időre állt meg, kocsijából kipakolta a család holmiját, majd utazott tovább Szerbiába.

A Pick Szeged július 21-én kezdi meg a felkészülést, július 23-án irány Kopaonik, ahol ismét magaslati edzőtáborban készül a csapat. Az biztos, hogy augusztus 22-étől a IV. Kanizsa-kupán, a vajdasági Magyarkanizsán játszik a Pick, ahol a macedón Vardar, a horvát Nexe, a szlovén Velenje, a tunéziai válogatott és a szerb Partizan szerepel rajta kívül. A további meccsekről még egyeztetnek.

2019.02.16 17:16:14

Kézilabda nemzetisport.hu

A félidőben még ötgólos hátrányban lévő magyar csapat már a 2. helyen áll a csoportjában.

2019.02.12 22:45:02

Kézilabda SIMON JÓZSEF

NS-VÉLEMÉNY. Egyre inkább felülkerekednek az észérvek.

2019.02.12 22:42:52

Kézilabda CSINTA SAMU

ALAPVONAL.Ettől még szinte mindennap a fekete márványból készült síremlékhez vezet Petre Cozma útja, amelyet a Veszprém állíttatott egykori játékosa emlékére. …A Pipera temetőben valamennyi látogató előre köszön, aki nem ismeri személyesen, annak is ismerős valahonnan.

2019.02.10 14:15:18

Kézilabda nemzetisport.hu

A Flensburg kikapott Ukrajnában, így a Szeged a második helynél nem végezhet hátrébb.

2019.02.09 19:04:07

Kézilabda nemzetisport.hu

Hansen 8, Brattset 7, Görbicz 6 gólt lőtt a Vipers Kristiansandnak, a vége négygólos győzelem.