Férfi kézi: régi-új edző váltja Budayt Orosházán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.27. 13:17
Az Orosháza férfi kézilabdacsapatának vezetősége szerdán délben hozta nyilvánosságra a Buday Dánielt váltó új vezetőedző személyét: januártól a zöld-sárgáknál korábban már játékosként és edzőként is megfordult Bakó Botond irányítja az élvonalbeli együttest.

Bakó Botond a 2017–2018-as szezonban mostanáig a másodosztályú bajnoki címet ostromló Szeged KKSE női együttesét dirigálta.

„Nagyon gyorsan lezajlott az egész, Vajer Tamás telefonhívása után már másnap reggel találkoztunk, felvázolta elképzeléseit és megkérdezte, hogy visszamennék-e Orosházára. Az a feladat vár rám, hogy tartsuk benn a csapatot az első osztályban bármi áron. Természetesen a kialakult helyzetet megbeszéltem szegedi egyesületemmel is, akik rendkívül rugalmasak és megértőek voltak, így végül elfogadtam az Orosháza hívását" – mondta az orosházi klub honlapjának a régi-új edző.

„Mindig is közel állt hozzám a város, hiszen ott kezdtem el edzősködni és a családi kötődés is megvan, hiszen feleségem orosházi. Persze nem egyszerű az OFKSE helyzete a tabellán elfoglalt pozíció miatt, de természetesen ha nem úgy gondolnám, hogy benn lehet tartani a csapatot, akkor nem vállaltam volna el a feladatot. Van a csapatnak egy olyan alapja, egy olyan magja, amire lehet építeni, természetesen mindenkinek tudomásul kell vennie, hogy óriási összefogásra, akaratra és munkára van szükség ahhoz, hogy az Orosháza továbbra is NB I-ben maradjon, ezért mindenkinek mindent félre kell majd tennie és mindent el kell követnie a cél érdekében."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik