Férfi kézi: „Nem hagyhatjuk a PSG-nek a könnyű gólokat”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.18. 08:41
null
Iváncsik Gergő szerint a pillanatnyi forma dönt a szombati mérkőzésen (Fotó: Szabó Miklós – archív)
A PSG elleni férfi kézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntő első felvonására készülő MKB-MVM Veszprém balszélsője, Iváncsik Gergő a Digi Sport Reggeli start című műsorában beszélt a párizsi mérkőzésről, amely szombaton 16.30 órakor kezdődik.

 

A magyar válogatott játékos a Digi Sport Reggeli start című műsorában elmondta, mindegyik csapattag egészséges, a jó eredmény mellett pedig céljuk, hogy jó meccset játszanak a francia bajnokság második helyezettjével.

Iváncsik hozzátette, a PSG egyénileg nagyon erős, de csapatként is megcsillantotta már a képességeit, és ha valakit vagy valakiket ki kellene emelni az ellenfél játékosai közül, akkor az átlövőkre, valamint az irányítóra hívná fel a figyelmet.

A szélső leszögezte: nem engedhetik meg maguknak azt a luxust, hogy a labdavesztések után a párizsi csapat könnyű gólokat szerezzen a gyors lerohanásokból, éppen ezért kulcsfontosságú lesz a védekezés.

Iváncsik elmondta, a Magyar Kupa négyes döntőjére már a BL-negyeddöntő jegyében készültek, és ha át tudják menteni azt a teljesítményt, amit a Szeged elleni fináléban nyújtottak, akkor megkönnyíthetik a saját dolgukat – igaz, sokkal jobb ellenfélre számít, mint amilyennel az MK-döntőben találkoztak.

A 32 esztendős kézilabdázó hozzátette, pozitívak az előjelek, a párizsi meccsen azonban a pillanatnyi forma dönt, és maximális koncentráció szükséges minden veszprémi játékostól.

A Paris Saint-Germain–MKB-MVM Veszprém BL-negyeddöntőt – amely szombaton 16.30 órakor kezdődik – a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósításban közvetíti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik