Férfi kézi NB I: „Elfogyott a muníció” – távozik a Cegléd edzője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.26. 12:48
A Ceglédi KK férfi kézilabdacsapatának vezetősége a klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződést bontott Kökény István vezetőedzővel és Dengi Zoltán pályaedzővel. Helyüket a Varga Péter, Jakab László kettős veszi át Nagy Károly szakmai vezetésével.

„A Ceglédi KK SE a mai napon hivatalosan bejelenti, hogy Kökény István és Dengi Zoltán távozik a csapat vezetőedzői, illetve pályaedzői posztjáról” – tudatta közleményében a ceglendhandball.hu.Kökény István és Dengi Zoltán távozik a csapat vezetőedzői, illetve pályaedzői posztjáról” – tudatta közleményében a ceglendhandball.hu.

A döntést Borsos Gergő szakosztályvezető megindokolta.

„Nem egy hirtelen jött ötlet, hanem hosszú folyamat eredménye Kökény István mester távozása. Régóta érlelődött bennünk a váltás szükségessége, de számunkra ez cseppet sem volt könnyű döntés, viszont úgy gondoltunk, nem várhatunk tovább, mivel már a csapat jövő évi NB I-es tagsága forog veszélyben. Úgy látjuk, fokozatosan esett szét a gárda, fejben, mentálisan, erőnlétileg és taktikailag is vannak komoly problémáink, ezt már többször óvatosan jeleztük a vezetőedzőnek, hogy szerintünk nem jó irányban haladnak a dolgok.”

„Sok jó, illetve klasszis játékos játszik nálunk, akiket tudni kellett volna kezelni, viszont érzésünk szerint ehhez már Kökény mesternek elfogytak a »muníciói«, többek közt ezért is szántuk el magunkat a hirtelen váltásra. Bízunk benne, hogy a két tehetséges fiatal tréner az utolsó hónapra új lendületet hoz a csapat életébe, és kellőképpen fel tudja tüzelni az olykor motivációs problémákkal küzdő játékosokat is. Holnaptól a Varga Péter, Jakab László kettős veszi át a csapat irányítását Nagy Károly mesteredző szakmai vezetésével, akivel klubunk a következő idénytől kezdődően kettő plusz két éves szerződést kötött. Reméljük az új szakmai vezetés ki tudja küzdeni az NB I-es tagságot, amihez sok sikert és jó munkát kíván a CKK SE vezetősége.”

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik