Férfi kézi NB I: edzőcsere követte a súlyos vereséget

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.02. 09:41
Edzőt cserélt a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Komló: Ratko Djurkovics munkáját megköszönték, a helyére az eddigi másodedző, Kilvinger Bálint került – derült ki a klub közleményéből.

„Természetesen az eredménytelenség vezetett odáig, hogy ezt meglépjük – idézi a bama.hu Szigeti Szabolcsot, a komlóiak ügyvezető igazgatóját. – A csapatot nyilván nem lehet elküldeni, így mi is ahhoz az íratlan szabályhoz nyúltunk, miszerint az edzőt kell ilyen helyzetben leváltani.”bama.hu Szigeti Szabolcsot, a komlóiak ügyvezető igazgatóját. – A csapatot nyilván nem lehet elküldeni, így mi is ahhoz az íratlan szabályhoz nyúltunk, miszerint az edzőt kell ilyen helyzetben leváltani.”

A kék-fehérek az alsóházi rájátszásban hét mérkőzésükből hatot elveszítettek, a hétvégén a Balmazújvárostól kaptak ki nagy különbséggel hazai pályán (17–24).

Szigeti Szabolcs hozzátette: Kilvinger Bálint nemcsak a következő hét meccsre kapta meg a csapatot, hanem hosszabb távon is benne gondolkodnak, a következő két évet is vele képzelik el.

A fiatal szakember három éve készül tudatosan erre a feladatra, a munkához szükséges minden papírja megvan, s a gyakorlattal sincs gond: amellett, hogy a felnőttcsapat másodedzője volt, az NB II-es együttest ő irányította.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik