Férfi kézi NB I: a Veszprém 24 órán belül a 2. meccsén nyert

Vágólapra másolva!
2016.09.07. 20:13
A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata egy napon belül két bajnokit játszott a magyar bajnokságban. Xavier Sabaté együttese a Tatabánya után a Budakalászt győzte le 29–20-ra. A hazaiaknál szereplő Dragan Gajic kiemelkedett a mezőnyből, tízszer talált be az újoncnak. 

A férfibajnokság alapszakaszába visszatérő Veszprém hét mérkőzés után is hibátlan.

FÉRFI KÉZILABDA NB I
Telekom Veszprém–CYEB Budakalász 29–20 (13–9)

TELEKOM VESZPRÉM–CYEB BUDAKALÁSZ 29–20 (13–9)
Veszprém,
700 néző. Vezette: Altmár K., Horváth M.
VESZPRÉM: Mikler – GAJIC 10 (3), Ancsin 3, Aflitulin 1, Blagotinsek 3, ILICS 4, Iváncsik G. 2. Csere: Szél (kapus), Milasevic, Kopljar 2, Füzi, Ligetvári, Molnár 1, Kristóf 1 (1), Gyene 1, Schmid. Edző: Xavier Sabate
BUDAKALÁSZ: Tamási – Parrondo 2 (2), Mazák 1, Czina, Holdos 1, Nagy 1 (1), Halász.
Csere: VÁCZI (kapus), Semikov 3, Koncz 3, BOHÁCS 5, Józsa 2, Sutka 2, Rédai, Völker, Tóth Á. Edző: Horváth Attila
Az eredmény alakulása. 8. p.: 3–2, 15. p.: 9–2, 43. p.: 21–14
Kiállítások: 6 perc ill. 6 perc
Hétméteresek: 6/4 illetve 3/3
MESTERMÉRLEG:
Xavier Sabaté, a Veszprém edzője:
– Huszonnégy óra telt csak el az előző mérkőzés óta. Örülök, hogy sok fiatal tudott ma játszani és Blaz Blagotinsek is be tudott állni, aki nagyon fontos játékos lesz a jövőben. Marko Kopljarnak is sok meccset kell játszania, még szoknia kell az új szisztémát, új országot, új csapatot. Nagyon hosszú a szezon, sok meccs vár ránk. Védekezésben jól játszottunk, Mikler Roland óriási volt, mint tegnap Mirko Alilovic. Itt van a két legjobb kapus a világon. A jó védekezésből tudunk indítani, gólt szerezni. Kristóf Mátyásnak külön szeretnék gratulálni, nekem nem a gólmennyiség számít, hanem az, hogyan játszunk, a mai hatalmas csapatmunka volt.
Horváth Attila, a Budakalász edzője: Örülök a csapat teljesítményének, remélem, a többi mérkőzésen is így játszunk. A részfeladatokat jól megoldottuk. Ha az egyenlő rangú ellenfelek ellen így tudunk majd játszani, akkor igazi érték a kilencgólos vereség.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik