Férfi kézi: Laluska távozott Veszprémből, Dubaiban folytatja

Vágólapra másolva!
2013.09.09. 10:53
null
Laluska Balázs a héten már nem a veszprémiekkel kezdte meg az edzéseket (Fotó: Veres Viktor – archív)
Laluska Balázs közös megegyezéssel megszüntette szerződését az MKB-MVM férfi kézilabdacsapatával – számolt be róla a klub hivatalos honlapja. A jobbátlövő új csapata a dubai székhelyű al-Vaszl, a játékos egyéves kontraktust írt alá az arab emírségekbeli klub vezetőivel.

 

GYŐZELEM AZ EMLÉKMECCSEN
A veszprémiek szombaton Bukarestben mérkőzéssel tisztelegtek Marian Cozma emléke előtt: 2009 februárjában meggyilkolt játékosuk vasárnap lett volna 31 éves. A néhai kiváló beálló másik egykori csapata, a Dinamo Bucuresti otthonában az MKB-MVM Veszprém 32–23-ra győzött, méghozzá tartalékos felállásban: a felnőttcsapat keretéből Fazekas Nándor, Iman Dzsamali, Iváncsik Gergő, Iváncsik Tamás, Alireza Muszavi, Nagy László, Schuch Timuzsin és Uros Vilovszki lépett pályára a mérkőzésen.

Laluska a múlt héten volt orvosi vizsgálaton volt Dubaiban, ennek eredményei alapján véglegesítették a megállapodást vasárnap este, így a játékos a Közel-Keleten folytatja pályafutását – olvasható az mkb-mvmveszprem.hu-n.

A 32 éves, korábbi válogatott kézilabdázó 2010-ben került a veszprémi klubhoz, amelyben korábban Mocsai Lajos irányítása alatt szinte csak védekezésben számított a játékára, míg Carlos Ortega ugyan támadásban is lehetőséget adott neki, Nagy László mögött meghatározó szerepre nem számíthatott, erre a szezonra pedig már nem nevezte a klub a BL-re és a bajnokságra sem.

ŐK VÁLTAK LÉTSZÁMFELETTIVÉ VESZPRÉMBEN A NYÁRON
Név Poszt Szerződés lejárta Hová került? Hogyan?
Rajko Prodanovics* jobbszélső 2015. jún. 30. Löwen
kölcsön
Laluska Balázs jobbátlövő 2014. jún. 30. al-Vaszl szerződésbontás után
Josip Sandrk* balátlövő ? CO Zagreb szerződésbontás után
Uros Vilovszki beálló 2016. jún. 30. ?
Marco Oneto beálló 2015. jún. 30. Magdeburg szerződésbontás után
Alireza Muszavi beálló ? ?
* Prodanovics és Sandrk sosem játszottak Veszprémben. A szerződések hossza nem hivatalos adat.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik