Férfi kézi: Karabaticnak álmatlan éjszakákat okoz a döntés

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.15. 16:19
Egy ideje már téma a Barcelona klasszisának, Nikola Karabaticnak a klubváltása. A PSG által csábított átlövő elmondta, álmatlan éjszakákat okoz neki a jövőjével kapcsolatos döntés.

„Ez nagyon nehéz döntés, aludni sem tudok – mondta Karabatic a Catalunya Radiónak. – Sohasem voltam még hasonló helyzetben a karrierem során: az egyik klubban jól érzem magam, a másikban viszont lehetőségem lenne a hazámban befejezni a pályafutásomat. Még azelőtt meg kell hoznom a döntést, hogy eldőlne, ott leszünk-e a final fourban a Bajnokok Ligájában. Fontos szempont, hogy újra együtt játszhatok a testvéremmel" – tette hozzá a 2014 legjobb férfi játékosának megválasztott átlövő, aki hangsúlyozta, nem a pénzügyi szempontok befolyásolják döntését.Karabatic a Catalunya Radiónak. – Sohasem voltam még hasonló helyzetben a karrierem során: az egyik klubban jól érzem magam, a másikban viszont lehetőségem lenne a hazámban befejezni a pályafutásomat. Még azelőtt meg kell hoznom a döntést, hogy eldőlne, ott leszünk-e a final fourban a Bajnokok Ligájában. Fontos szempont, hogy újra együtt játszhatok a testvéremmel" – tette hozzá a 2014 legjobb férfi játékosának megválasztott átlövő, aki hangsúlyozta, nem a pénzügyi szempontok befolyásolják döntését.

A Karabatic testvérpár korábban együtt szerepelt Montpellier-ben, majd – miután bundabotrányba keveredett a nevük – rövid ideig az Aix-en-Provence-ban is. A világ egyik legjobbja, Nikola jelenleg a Barcelonában játszik, míg Luka továbbra is az Aix-et erősíti. Nikolának 2017-ig élő szerződése van, ám a párizsi lap értesülése szerint a PSG katari tulajdonosai különösebb szívfájdalom nélkül – és a sportágban alighanem rekordösszegnek számító – 2 millió euróért kivásárolnák katalóniai kontraktusából.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik