Férfi kézi: Gensheimer elhagyja a Löwent – Irány Párizs?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.25. 13:10
Uwe Gensheimer bejelentette, hogy az idény végén, 13 év után elhagyja a Rhein-Neckar Löwen férfi kézilabdacsapatát, és külföldön folytatja pályafutását – minden bizonnyal a Paris Saint-Germainben.

„Pályafutásom legnehezebb döntése volt a Löwen elhagyása – mondta a világ egyik legjobb balszélsőjének számító Gensheimer. – A Rhein-Neckar Löwen különleges helyet foglal el a szívemben, hiszen Mannheimben születtem. Nehéz lett volna elképzelni, hogy egy másik német csapatba igazoljak. Hosszas mérlegelés után úgy éreztem, hogy valami mást is ki kell próbálnom, és ez a megfelelő idő arra, hogy külföldre szerződjek. Az idény végéig azonban csak a Löwenre koncentrálok. Fantasztikus csapatunk van, trófeával akarjuk zárni a szezont. A lehető legszebb lenne egy kupával búcsúzni a csapattól.”

Új klubjáról nem beszélt a 28 éves német balszélső, de nyílt titok, hogy a Paris Saint-Germain megkereste őt, így minden bizonnyal a párizsiaknál folytatja pályafutását.Gensheimer. – A Rhein-Neckar Löwen különleges helyet foglal el a szívemben, hiszen Mannheimben születtem. Nehéz lett volna elképzelni, hogy egy másik német csapatba igazoljak. Hosszas mérlegelés után úgy éreztem, hogy valami mást is ki kell próbálnom, és ez a megfelelő idő arra, hogy külföldre szerződjek. Az idény végéig azonban csak a Löwenre koncentrálok. Fantasztikus csapatunk van, trófeával akarjuk zárni a szezont. A lehető legszebb lenne egy kupával búcsúzni a csapattól.”

Új klubjáról nem beszélt a 28 éves német balszélső, de nyílt titok, hogy a Paris Saint-Germain megkereste őt, így minden bizonnyal a párizsiaknál folytatja pályafutását.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik