Férfi kézi Eb: Nagy László nem játszik a norvégok ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.15. 20:22
null
Elsőre hihetetlennek hangzik a norvégok híre: Nagy László tényleg a csapat után megy?
Érdekes cikk jelent meg a norvég sajtóban szerda délután. Több helyi internetes oldal is arról ad hírt, hogy a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Mocsai Lajos norvég újságíróknak elárulta, Nagy László úton van Dániába, és pályára léphet a két válogatott holnapi Eb-csoportmérkőzésén. Közben kiderült, hogy a norvég kollégák félreértéséből adódott a hír, Nagy László nem utazik Dániába, nem játszik csütörtökön.

„Pár óra múlva itt lesz velünk Nagy László, és megpróbáljuk olyan állapotba hozni, hogy a holnapi csoportmérkőzésen bevethető legyen” – idézi a bt.no és az aftenposten.no a magyar kapitányt.

A cikk szerzője felveti, hogy egyelőre nem tudni, ez csak blöff vagy valós információ, a kérdést annyival zárja, hogy ez holnap kiderül.

Azt, hogy Nagy László tényleg úton van-e Dániába, egyelőre nem tudjuk, de próbáljuk elérni az érintetteket. A fejleményekről természetesen azonnal beszámolunk. Nagy László kora este az NSO Tv munkatársának azt mondta, hogy csütörtökön Veszprémben lesz edzése.

Nem sokkal a norvég hír kipattanása után kaptunk egy rövid üzenetet az érintettől. A veszprémi átlövő a „Lehet ebben valami?” kérdésre „Semmi” válasszal felelt a Facebookon az NSO Tv munkatársának.

Közben a kézilabda-szövetség kommunikációs igazgatója, Ágai Kis András arról tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t, hogy a hír a norvég újságírók tévedéséből született, Nagy László nincs úton Dániába, és nem szerepel a holnapi mérkőzésen.

„A norvég médiában a mai napon Nagy László esetleges Eb-részvételével kapcsolatban megjelent hír, miszerint az átlövő csatlakozhat a magyar válogatotthoz, nem valós.

Mocsai Lajos szövetségi kapitány egy norvég újságíró kérdésére annyit mondott, hogy »Nagy László jó úton van a gyógyulás felé«. A norvég média ezt feltehetőleg félreérthette, illetve felnagyította.

A magyar válogatott az első két mérkőzésen szerepelt játékosokkal lép pályára Norvégia ellen, és a Dániában szereplő kézilabdázók minden erejükkel arra koncentrálnak, hogy a magyar válogatott továbbjusson a középdöntőbe” – írja közleményében a magyar válogatott médiamenedzsere, Liszkay Gábor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik