Férfi kézi Eb: fegyelmi eljárás indult Lino Cervar ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.19. 13:45
A horvátországi férfi kézilabda Európa-bajnokság fegyelmi bizottsága eljárást indított a házigazda válogatott szövetségi kapitánya, Lino Cervar ellen a Fehéroroszország elleni középdöntős meccs utolsó percében történtek miatt.

Mint megírtuk, huszonöt másodperc volt hátra a találkozóból, amikor 24–23-nál a fehéroroszok támadhattak az egyenlítésért. Ekkor Lino Cervar, a horvátok szövetségi kapitánya a pályára benyúlva próbálta akadályozni az ellenfél jobbátlövőjét, Artur Karvackit. Úgy tűnt, ez a játékvezetőknek és a zsűriasztalnak sem tűnt fel, nem sokkal később pedig belemenésért elvették a labdát a fehéroroszoktól, a horvátok pedig még lőttek egy gyors gólt.Mint megírtuk, huszonöt másodperc volt hátra a találkozóból, amikor 24–23-nál a fehéroroszok támadhattak az egyenlítésért. Ekkor Lino Cervar, a horvátok szövetségi kapitánya a pályára benyúlva próbálta akadályozni az ellenfél jobbátlövőjét, Artur Karvackit. Úgy tűnt, ez a játékvezetőknek és a zsűriasztalnak sem tűnt fel, nem sokkal később pedig belemenésért elvették a labdát a fehéroroszoktól, a horvátok pedig még lőttek egy gyors gólt.

A fegyelmi bizottság most mégis eljárást indított, és 17 óráig várja az érintettektől a jelentés valamint a nyilatkozatokat. Bővebb tájékoztatást az eljárás lefolytatása után ad az európai szövetség (EHF).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik