Férfi kézi: „Dögölj meg!” – üvöltötte az időkérés alatt az edző – videó

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2019.11.21. 15:08
null
Veszelin Vujovics ezúttal sem fogta vissza magát… (Fotó: AFP)
Miha Zvizej, az Esbjerg szlovén kézilabdázója a Twitter-oldalán osztott meg egy videót arról, hogy a szlovén válogatott korábbi szövetségi kapitánya, a jelenleg a horvát PPD Zagreb edzőjeként dolgozó Veszelin Vujovics milyen stílusban beszél a játékosaival egy időkérés alatt.

 

„Dögölj meg! B…d már meg, az isten szerelmére! Dögölj már meg, akkor legalább nem kellene hogy lássalak többet. Dögölj már meg!” – üvöltözött a játékosai felé Veszelin Vujovics egy időkérés alatt a Meskov Breszt elleni idegenbeli, végül 33–29-re elveszített SEHA-liga-mérkőzésen.

null

null



A montenegrói edzőnek nem ez az első kifakadása egy időkérés alatt, a 2018-as Európa-bajnokságon Blaz Blagotinseknek, a Veszprém és a szlovén válogatott beállójának azt mondta: „Itt helyben megöllek téged és magam is!”

Miha Zvizej a Twitteren a következőket fűzte hozzá a Zagreb meccsén történtekhez: „Ki beszél így egy emberi lénnyel? És még őt hívják legendának? Na, takarodjatok a p…ba!”

A svéd Aftonbladet Per Johanssont is megkérdezte az esetről. A korábban a román, jelenleg a montenegrói női válogatottat irányító szakember szerint Vujovics átlépett egy határt, még akkor is, ha a balkáni edzők hajlamosabbak keményebben fogalmazni egy-egy időkérés során, mint a skandináv kollégáik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik